EUROLYGA 2023

Ant NBA marškinėlių – rėmėjų logotipai

NBA laukia pokyčiai. Elitinės lygos komisaras Adamas Silveris trečiadienį paskelbė, kad ant komandų marškinėlių atsiras rėmėjų logotipai. Tiesa, ši naujovė nebūtinai atsiras greitai. Pokyčiai įvykti turėtų per penkerius metus, praneša espn.go.com.

NBA marškinėlius papuoš reklama.<br>AP nuotr.
NBA marškinėlius papuoš reklama.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 9:08 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:10 AM

„Tai sukuria progą mūsų reklamos partneriams dar labiau priartėti prie sirgalių ir krepšininkų, - sakė A.Silveris. - Tai suteikia progą labiau integruotis tokio rėmimo tipui.“

2011 metais A.Silveris yra sakęs, kad reklama ant marškinėlių NBA per metus atneštų apie 100 milijonų JAV dolerių. NBA komisaras espn.com praėjusį mėnesį teigė, kad derybos dėl logotipų ant marškinėlių ėmė lėtėti, nes iškilo klausimų dėl reklamos teisių ir NBA televizijos partnerių.

Siekiant išvengti situacijų, kai reklamos ant marškinėlių užgožia tikrąsias komandos spalvas ar net logotipą, kalbama apie leidimą ekipai turėti tik vieną reklaminį užrašą ar ženklą. Jis neturėtų būti didesnis nei penki kvadratiniai centimetrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.