EUROLYGA

Po „Žalgirio“ pralaimėjimo – kartėlis ir pagyros A.Gudaičiui

Mantas Kalnietis nebuvo labai patenkintas po pergalės Eurolygos „Top 16” etape prieš Kauno „Žalgirį“. „Pabaigoje žaidėme neprotingai“, - sakė įžaidėjas, pelnęs vienuolika taškų. Krasnodaro „Lokomotiv“ ketvirtadienį 86:85 palaužė Lietuvos čempionus, galėjusius pergalę išplėšti paskutiniu metimu.

A.Gudaitis sužaidė karjeros rungtynes.<br>M.Kulbio nuotr.
A.Gudaitis sužaidė karjeros rungtynes.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 10:16 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:06 AM

M.Kalnietis pagyrė Artūrą Gudaitį, kuris sužaidė geriausias rungtynes karjeroje. Starto penkete rungtynes pradėjęs žalgirietis pelnė 14 taškų.

„Treneris klausė, kas jis toks, bet aš jo nebuvau matęs aikštėje. Jis buvo didelis siurprizas. Jis patraukė į priekį „Žalgiryje“. Šaunuoliai kauniečiai – gerai žaidė“, - sakė M.Kalnietis.

Jis teigė, kad nesitikėjo lengvo pasivaikščiojimo. „Rungtynės buvo sunkios ir įdomios, bet to ir tikėjomės. „Žalgiris“, kaip visada, namuose iki pabaigos žaidė gerai, kovojo. Smagu, kad laimėjome, bet pabaigoje žaidėme neprotingai. Susikūrėme persvarą, bet pergalę šventėme, nes pasisekė. Jeigu norim kažkur patekti, negalime taip žaisti“, - sakė jis.

Robertas Javtokas gimtadienio proga pademonstravo, kad dar turi parako. Ketvirtadienį jam sukako 34-eri. „Pritrūko kelių neatkovotų kamuolių, poros gerų momentų gynyboje, - sakė R.Javtokas. - Pirmojoje pusėje leidome varžovams pernelyg lengvai pelnyti taškus. Varžovai per du kėlinius pelnė penkiasdešimt. Ir kaip matėme, liko ta pati sezono problema – nepadedame taško.“

Paskutinį metimą atlikęs Š.Jasikevičius teigė, kad paskutinėje atakoje pritrūko laiko.

„Buvo likusios šešios sekundės. Gaila, kad šiek tiek sugaišome, kovodami dėl kamuolio. Na, o tada jau meti iš bet kur ir žiūri, ar įkris“, - sakė įžaidėjas.

„Džiaugiuosi sprendimu į startinę sudėtį leisti Artūrą Gudaitį. Jis per treniruotes daug dirbo ir šiose rungtynėse jis žibėjo. Jis kovojo kaip lygus su lygiais“, - sakė Saulius Štombergas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?