EUROLYGA 2023

„Šiauliai“ partiesė vieną LKL lyderių „Tonybet“ ekipą

LKF taurės ketvirtfinalyje skaudžią nesėkmę Klaipėdoje patyrę ir iš kovos dėl medalių pasitraukę "Šiaulių" krepšininkai rado jėgų atsitiesti.

"Šiaulių" ir "Tonybet" ekipų mačo akimirkos.<br>G.Šiupario nuotr.
"Šiaulių" ir "Tonybet" ekipų mačo akimirkos.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Mar 22, 2014, 7:07 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:03 AM

Šiauliečiai namuose įtikinamai 90:70 (19:20, 21:17, 22:15, 28:18) įveikė vieną LKL pirmenybių lyderių Prienų "Tonybet" ekipą.

Svečiams, kurie dėl autobuso gedimo Šiaulius pasiekė pusvalandis iki mačo, negalėjo padėti susižeidę Arvydas Šikšnius ir Laimonas Kisielius. Be jų rungtyniavę prieniškiai beveik visas rungtynes vijosi pakiliai žaidusius šeimininkus.

"Šiauliams" iniciatyvą perimti pavyko antrajame kėlinyje, bet prieniškių zoninė gynyba neleido atitrūkti. Lemiamą pranašumą trenerio Gedimino Petrausko auklėtiniai įgijo paskutiniajame ketvirtyje, kai pataikė keletą tritaškių iš eilės.

"Šiauliečiai nežaidė labai gerai, bet, reikia pripažinti, nugalėjo pelnytai. Mums, aišku, trūko susižeidusių krepšininkų, be to, jaučiasi, kad esame patekę į nedidelę duobelę", - kalbėjo "Tonybet" strategas Virginijus Šeškus.

"Šiauliams" daugiausia taškų pelnė Derekas Needhamas ir Travisas Leslie (po 16), Darius Pakamanis (13) ir Vytautas Šulskis (12). Svečių gretose pasižymėjo Mindaugas Lukauskis ir Artūras Valeika (po 12 tšk.), Žygimantas Janavičius (11) ir Vaidas Čepukaitis (10).

Kiti rezultatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.