EUROLYGA 2023

Panevėžyje – „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ sirgalių susirėmimas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komandos LKF taurės turnyre tarpusavyje nesusitiko, tačiau tai nesutrukdė susiremti dviejų Lietuvos grandų sirgaliams. Per LKF mažojo finalo tarp „Žalgirio“ ir „Neptūno“ ekipų ilgąją pertrauką aistruoliai susirėmė už treko esančiame Panevėžio „Cido“ arenos 223-iame sektoriuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2014, 6:23 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:15 AM

Kiti rungtynes stebėję sirgaliai atkreipė dėmesį, kai už treko ėmė kilti didelis triukšmas ir buriavosi žaliais, raudonais bei mėlynais marškinėliais apsirengę jaunuoliai.

Tiesa, susirėmimą per kelias minutes išsklaidė „Cido“ arenos apsaugos darbuotojai, vėl sugrąžinę juos į savo sektorius.

„Neptūno“ gerbėjus palaikė nemažas būrys „Lietuvos ryto“ sirgalių. Šių dviejų komandų aistruoliai puikiai sutaria ir tribūnose vieningai kovoja prieš žalgiriečius.

„Žalgirio“ aistruoliams skirtame sektoriuje gerbėjų apie 30, „Neptūno“ zonoje – apie 40 (kartu su vilniečiais. – Red.) . Klaipėdiečių šiame būryje maždaug ketvirtadalis.

Dar iki ilgosios pertraukos „Cido“ arenoje tarp aistruolių plieskėsi nesantaikos kibirkštys. Vieni kitiems skirtingose aikštės pusėse jie adresavo skanduotes su keiksmažodžiais.

Po ilgosios pertraukos tribūnose skanduočių karas tarp aistruolių tęsėsi.

Po incidento apsaugos dėmesys sirgalių sektoriuose padidėjo.

 Simboliška, kad trečiojo kėlinuko viduryje „Cido“ arenoje įvyko žaidimas, kuriame du „Neptūno“ ir „Žalgirio“ gerbėjai turėjo stumti ant riedlentės sėdintį komandos talismaną ir įmesti į krepšį. Ant pilvo jiedu ryšėjo savo klubo šalikus.   

Įdomu, kad žaidimą laimėjus kauniečiui, aikštelės prieigose ką tik muštynėse dalyvavusių sirgalių grupuočių atstovai vienas kitam paspaudė ranką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.