EUROLYGA 2023

S.Štombergas: „Tikiuosi, kad siurprizų LKL nepateiksime“

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Saulius Štombergas iškovojęs LKF taurės bronzą nenorom turėjo grįžti į juodąjį pusfinalį, kuriame gėdingai kapituliavo prieš Prienų „TonyBet“. Lietuvos čempionai neslėpė – bronzos medaliai džiaugsmo jiems neteikia.

S.Štombergas tikisi, kad žalgiriečių siurprizai šį sezoną baigėsi.<br>G.Šiupario nuotr.
S.Štombergas tikisi, kad žalgiriečių siurprizai šį sezoną baigėsi.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Mar 30, 2014, 7:36 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:15 AM

„Šios paguodos rungtynės mums džiaugsmo nesuteikė, nes visi atvažiavo laimėti, žaisti finale. Norėjome žaisti su „Lietuvos rytu“, bet išėjo, kaip išėjo“, – sakė S.Štombergas.

Treneriui antrino ir Paulius Jankūnas: „Turnyras mums nepavyko. Atvažiavome čia laimėti taurės. Mums turnyras baigėsi pralaimėtu pusfinalio. Šiandien žaidėme tik tiek, kad žaisti. Viduje nebuvome pasiruošę rungtynėms su Prienais. Nežinau, kodėl taip išėjo.“

S.Štombergas bandė paaiškinti, kodėl „Žalgiris“ Panevėžyje patyrė fiasko. Jis minėjo poilsio, laiko pasiruošimui trūkumą.

 „Čia ir yra toks turnyras, kai viską nulemia vienerios rungtynės, todėl būna siurprizų kaip Ispanijoje, Italijoje. Nėra taip lengva. Kas turi daugiau laiko pailsėti, kas pasiruošti... Tai daug ką duoda. Žaidėme ketvirtadienį, atsistatymai... Susideda daug dalykų. Vakar atrodėme prastai. Buvome neagresyvūs, gynėmės prastai, puolime nedarėme to, kas įprasta“, – teisinosi S.Štombergas.

Rezultatai LKF taurėje rodo, kad ir LKL atkrintamosiose galima tikėtis siurprizų?

„Visada būna siurprizų. Tuo krepšinis ir įdomus. Bet tikiuosi, kad ne mes tų siurprizų pateiksime“, – šyptelėjo S.Štombergas.

Žalgiriečiams įteikiant LKF bronzos medalius, jaunasis aukštaūgis Artūras Gudaitis iškart nusiėmė apdovanojimą. Vėliau jo pavyzdžiu pasekė kapitonas Paulius Jankūnas, o pasibaigus ceremonijai tai padarė ir visi žalgiriečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.