EUROLYGA 2023

Po fiasko Ž.Obradovičius plūdo L.Kleizą ir kitus lyderius

Į Stambulo „Fenerbahce Ulker“ klubą vasarą atėjęs Željko Obradovičius pirmajame sezone nenuvertė kalnų. Jo vadovaujami turkai su Linu Kleiza ketvirtadienį beviltiškai nusileido Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipai (73:95) ir prarado net teorines viltis patekti į Eurolygos ketvirtfinalį.

AFP/Scanpix nuotr.
AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 1:07 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:24 PM

Stambulo klubas prieš sezoną garsiai kalbėjo apie patekimą į Eurolygos finalo ketvertą.

Po pralaimėjimo Ž.Obradovičius pyko ant savo lyderių, tarp kurių – ir L.Kleiza. Lietuvis lemtingame mače pelnė 7 taškus ir atkovojo 11 kamuolių.

„Vienas pagrindinių krepšinio komandos aspektų – motyvacija. O aš mačiau, kad mes žaidėme be jokios motyvacijos. Jaučiuosi siaubingai dėl mūsų žaidimo. Ypač dėl lyderių pasirodymo. Jiems nerūpėjo, ar pralaimime 20, ar 30 taškų.

Bandai taisyti situaciją, rotuoti žaidėjus, naudoti atsarginius. Bet pasidaro problematiška, kai matai, kad negali rasti tinkamo sprendimo. Manau, kad mano komandos žaidėjai – labai savanaudiški. Aš jiems tai jau pasakiau rūbinėje. Bet aš nepasiduodu. Patekome į sudėtingą situaciją, tačiau turime daryti viską, ką galime.

Kovosiu iki pabaigos, nors Turkijos lygoje ir bus sudėtinga. Žinau, kad klube yra mane palaikančių žmonių ir jie kartu nori pasiekti aukštumas. „Fenerbahce Ulker“ palaiko 25 milijonai žmonių, todėl esu labai nepatenkintas, kad juos nuvyliau“, - piktinosi 54 metų Ž.Obradovičius.

L.Kleiza „Top 16“ etape šiek tiek pagerino savo žaidimą. Nuo 9 pelnytų taškų ir 3 atkovotų kamuolių reguliariajame sezone, jo vidurkis šoktelėjo iki 11,6 taško ir 4-ių po krepšiu sugriebtų kamuolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.