EUROLYGA 2023

Grasinimai teisėjams Ž.Obradovičiui kainuos 100 tūkstančių litų

Arbitrus išplūdusiam Lino Kleizos treneriui Željko Obradovičiui teks patuštinti piniginę. Eurolyga Stambulo „Fenerbahce Ulker“ strategui skyrė net 30 tūkstančių eurų baudą (103 tūkst. Lt. – Red.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2014, 4:13 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:48 PM

Beveik lemtingame „Top 16“ etapo dvyliktojo turo susitikime su Milano „Emporio Armani“ komanda Ž.Obradovičius užsipuolė teisėjus ir dar trečiajame kėlinyje buvo nubaustas diskvalifikacine pražanga.

Tačiau specialistas neskubėjo palikti krepšinio aikštelės prieigų ir toliau šaukė ant arbitrų. Kaip skelbiama Eurolygos pareiškime, savo veiksmais ir kalbomis Ž.Obradovičius grasino teisėjams.

Minėtąjį mačą italams turkai pralaimėjo ir gerokai susikomplikavo savo galimybes patekti į ketvirtfinalį. Jų nebeliko priešpaskutinio turo varžybų Vitorijoje, kur „Fenerbahce Ulker“ nusileido „Laboral Kutxa“ klubui.

Eurolyga Stambulo ekipai skyrė dar dvi nuobaudas. 10 tūkst. eurų baudą gavo „Fenerbahce Ulker“ direktorius Mirsadas Turkčanas, taip pat demonstratyviai kritikavęs arbitrų darbą ir esą jiems grasinęs.

Turkų sirgaliai į teisėjų darbą reagavo mėtydami į aikštę daiktus. Už šiuos veiksmus „Fenerbahce Ulker“ teks pakloti dar 5 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.