EUROLYGA 2023

„Raptors“ sirgaliai siūlo J.Valančiūnui mokytis iš D.Rodmano

„Denisas Rodmanas prisigertų prieš rungtynes ir kitą dieną vis tiek atkovotų 30 kamuolių. Žiūrėk ir mokykis, JV“, – sužinojęs naujieną apie Jono Valančiūno vairavimą išgėrus internete, parašė vienas iš „Toronto Raptors" sirgalių.

J.Valančiūnas iš „Raptors" sirgalių sulaukė daug kritikos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Valančiūnas iš „Raptors" sirgalių sulaukė daug kritikos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 10:47 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:36 PM

Žinia apie vidurio puolėjo iš Lietuvos prasižengimą, kai jis naktį iš sekmadienio į pirmadienį netoli Toronto buvo sulaikytas, nes vairavo neblaivus, „Raptors" sirgalių rate užvirė diskusija. Kaip vertinti 21 metų 213 cm ūgio Toronto komandos žaidėjo iš Lietuvos elgesį?

J.Valančiūnas kai kurių komentatorių buvo palygintas su skandalinguoju NBA krepšininku Denisu Rodmanu, o dažniausiai - su neseniai dėl alkoholio vartojimo ir skandalingu elgesiu pagarsėjusiu Toronto meru Robu Fordu.

Vienas didžiausių Toronte leidinių „Toronto Sun" savo internetinėje svetainėje informaciją apie J.Valančiūno nuotykius patalpino kaip pagrindinę naujieną.

Po tekstu šimtai „Raptors" aistruolius paliko komentarus, vertindami Lietuvos krepšininko nusižengimą. Reakcijos - ne vienodos. Vieni sirgaliai lietuvį peikia, kiti - stoja ginti.

„Deportuoti!", - negailestingai konstatavo Great_Gazoo_Two pasivadinęs „Toronto Sun" skaitytojas.

„Kvailys! Nėra jokių pasiteisinimų dėl tokio nusižengimo. Jei ką, pasiimk taksi, gerk gaiviuosius gėrimus. Per treniruotę kiekvienas komandos žaidėjas gali spirti jam į tarpukojį", - rašė sirgalius, pasivadinęs MrMarbles2011.

„Vaikui dar tik 21-eri. Bet sutinku, kad jam reikėtų trenkti į tarpukojį", - pritarė Tinmannas.

„Būkite krikščionys ir atleiskite šiam vaikinui!" - ragino Williamas Simonas.

„Jonai, Jonai, Jonai. Tu esi sumanus vyrukas, tačiau nesumanus taip pasielgdamas. Ir pačiu blogiausiu laiku, kai atkrintamosios varžybos visai čia pat. Priimk bausmę, kad ir kokia ji būtų, kaip vyras. Bet tikiuosi, kad tai nepaveiks jo žaidimo laiko „Raptors" komandoje", - rašė torontoetobicoke.

„Lietuva dėl alkoholio ir vairavimo problemų garsėja pavojingiausiais keliais Europoje. Gaila, kad jis šių įpročių nepaliko savo šalyje", - rašo vienas iš sirgalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.