EUROLYGA 2023

Š.Marčiulionis pristatytas kaip būsimas „Šlovės muziejaus“ narys

Šiuo metu JAV viešintis Šarūnas Marčiulionis pirmadienį patyrė malonių akimirkų. 49-erių buvęs krepšininkas, kartu su dar devyniais nominantais, Aringtone (Teksaso valstija), oficialiai pristatytas į NBA Šlovės muziejų.

Š.Marčiulionis ir A.Mourningas.<br>AP nuotr.
Š.Marčiulionis ir A.Mourningas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-08 11:35, atnaujinta 2018-02-14 19:35

„Sunku tuo patikėti. Labai tuo didžiuojuosi. Taip pat didžiuojuosi savo šalimi, Lietuva. Mes viską darome dėl krepšinio“, -  kalbėjo Š.Marčiulionis, stovėdamas tarp NBA žvaigždžių.

Aringtonas pasirinktas neatsitiktinai - čia vyko NCAA finalo ketvertas.

Lietuvis tapti NBA „Šlovės muziejaus“ nariu pretenduoja tapti kartu su buvusiomis NBA žvaigždėmis Alonzo Mourningu ir Mitchu Richmondu, treneriais Gary Williamsu, Nolanu Richardsonu ir Bobu Leonardu.

Į garbingą muziejų taip pat pateks buvęs NBA komisaras Davidas Sternas, buvęs „Knicks" žaidėjas Natas Cliftonas ir Guy'us Rodgersas. Vietos "Šlovės muziejuje" sulaukė ir garsioji Imakulatos universiteto moterų komanda.

Iškilmingas šių narių tapimas muziejaus nariais Springfilde vyks rugpjūčio 8 dieną.

NBA „Šlovės muziejuje“ Š.Marčiulionis nebus vienintelis lietuvis - jame nuo 2011ųjų taip pat yra ir Arvydo Sabonio pavardė.

1989 metais pirmuoju NBA lietuviu tapęs Š.Marčiulionis sužaidė 263 rungtynes. 49 metų lietuvis žaidė „Golden State Warriors“, „Seattle SuperSonics“, „Sacramento Kings“, „Denver Nuggets“ komandose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.