EUROLYGA 2023

Ž.Obradovičius suspendavo „Fenerbahce“ žaidėją

Željko Obradovičius toliau demonstruoja griežtą būdą. Stambulo „Fenerbahce“ treneris už vidinių taisyklių pažeidimus suspendavo vieną ekipos lyderių Emirą Preldzičių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 10:28 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:55 PM

Turkijos žiniasklaida skelbia, kad 26 metų 206 cm ūgio puolėjas po linksmybių naktiniame klube pavėlavo į rytinę treniruotę, todėl užsitraukė griežtojo stratego rūstybę.

Turkijos krepšininkas nebuvo registruotas paskutiniosioms Stambulo komandai Eurolygos „Top 16“ rungtynėms su Stambulo „Anadoulu Efes“.

Tiesa, jo paslaugų „Fenerbahce“ neprireikė – viltį patekti į ketvirtfinalį jau anksčiau praradęs Ž.Obradovičiaus treniruojamas klubas šventė įtikinamą pergalę 84:65.

Teigiama, kad E.Preldzičius šiuo metu yra suspenduotas ir jo ateitis klube neaiški. Spėjama, kad principingumu garsėjantis Ž.Obradovičius gali ir atleisti žaidėją.

„Sklinda daug gandų, bet aš nesu to dalis. Mūsų žaidėjas suklydo, ir tiek. Sprendimas priklauso man, tačiau viskam reikia laiko“, – sakė Ž.Obradovičius.

Bosnių, slovėnų ir turkų pilietybę turintis E.Preldzičius Eurolygoje buvo vienas „Fenerbahce“ lyderių – pelnydavo po 10 taškų, atkovodavo po 4,7 kamuolio ir atlikdavo po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.