EUROLYGA 2023

Po pergalės – kritika J.Valančiūnui ir kitiems aukštaūgiams

„Toronto Raptors“ iškovojo pergalę, Jonas Valančiūnas pelnė 18 taškų, tačiau treneris Dwane'as Casey pernelyg nesišypsojo. „Raptors“ strategas po „Raptors“ pergalės 116:107 prieš „Detroit Pistons“ ekipą sukritikavo savo komandos aukštaūgius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-14 12:09, atnaujinta 2018-02-14 16:36

Kas netenkina D.Casey, kuris jau turi planą atkrintamosioms NBA varžyboms? J.Valančiūno ir kompanijos darbas po krepšiu.

Rungtynės „Raptors“ trenerio nedžiugino, nes šie varžovams leido po savuoju krepšiu atsikovoti daugiausia kamuolių Toronto ekipos sezone. „Pistons“ puolime nusiėmė 21 kamuolį. Ir kai ekipai labiausiai reikėjo, aikštėje nebuvo Amiro Johnsono, kuriam trukdė ir sužeista kulkšnis, ir bėdos dėl pražangų.

„Jis turėjo penkias pražangas. Aš pamaniau, kad Chuckas Hayesas puikiai gynėsi prieš Gregą Monroe, todėl norėjau jį palikti. Bet A.Johnsonas galėjo žaisti. Veikiausiai tai mano klaida, kad jo neleidau atgal į aikštę, - thestar.com sakė D.Casey. - Tačiau ne tik Amiras nekovojo dėl kamuolių. Tai buvo ir JV, Chuckas. Visi mūsų aukštaūgiai buvo apspardyti po krepšiu.“

„Pistons“ komanda per šį mačą pelnė septyniolika taškų, gavę antrąjį šansą atakai.

„Labiausiai mane jaudina kova dėl kamuolių. Jie mums išspardė užpakalius po krepšiu. Taip jie pasinaudojo mumis. Mes visada apie tai kalbame ir tikrai turime tai sutvarkyti. Jeigu ne – mūsų kelionė atkrintamosiose bus trumpa“, - sakė treneris.

„Raptors“ savaitgalį pasiekė istorinį klubo rekordą – ekipa reguliariajame sezone surinko 47-ias pergales. Tai ji yra padariusi 2000-2001 metais ir 2006-2007-ųjų sezoną.

„Raptors“ Rytų konferencijoje užima trečiąją vietą ir turi progą įsirašyti dar porą pergalių. Tuomet D.Casey ir ši Toronto ekipos karta būtų įtraukta į klubo metraštį.

„Apie tai esame kalbėję, bet rekordas nėra mūsų tikslas. Žinoma, mums toks pasiekimas būtų geras. Tuo krepšininkai turėtų didžiuotis, nes jie sunkiai dirbo ir tai pasiekė. Tad kodėl dabar nepagerinus to rekordo?“, - klausė D.Casey.

„Raptors“ klubo laukia rungtynės su „Milwaukee Bucks“ ir „New York Knicks“. Pirmoji kova vyks namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?