EUROLYGA 2023

V.Dilys Estijoje pateko į dar vieną skandalą

Dėl spjūvio varžovui daugybės kritikos sulaukusio Vilmanto Dylio problemos nesibaigia. 208 cm ūgio Tartu „Rock“ ekipos krepšininkas savaitgalį nežaidė BBL rungtynių su Tamperės „Pyrinto“ ekipa. Kai „Rock“ komanda džiaugėsi pergale ir BBL bronza, lietuvis viską stebėjo iš šalies.

V.Dilys Estijoje įsivėlė į dar vieną skandalą.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
V.Dilys Estijoje įsivėlė į dar vieną skandalą.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 11:04 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:10 PM

Pasak postimees.ee, 26 metų V.Dilys buvo nušalintas dėl alkoholio vartojimo. Rašoma, kad klubas sankcijų prieš krepšininką ėmėsi, nes šis po penktadienio rungtynių gėrė.

Anksčiau internetinėje žiniasklaidoje buvo paplitęs vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip 208 cm ūgio V.Dilys, susistumdęs su TYCO žaidėju Oliveriu Metsalu, šiam nusisukus, prie jo prisiartina. Nors įraše sunku įžiūrėti, kas ten vyko, Estijos žiniasklaida skelbė, kad lietuvis spjovė varžovui į galvą.

Pats krepšininkas tikino, kad nespjovė varžovui, tačiau Estijos krepšinio federacija nubaudė lietuvį - jis turėjo sumokėti 320 eurų ir buvo diskvalifikuotas vienam mačui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.