EUROLYGA

Madrido „Real“ ir „Barcelona“ žygiuoja finalo ketverto link

Du Ispanijos klubai antrąsias Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes laimėjo mažesniu skirtumu negu pirmąsias, tačiau didelių problemų vėl neturėjo.

R.Fernandezas įmetė 15 taškų.<br>Scanpix/AFP nuotr.
R.Fernandezas įmetė 15 taškų.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 2:10 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:10 PM

Ketvirtadienį Madrido „Real“ įveikė Pirėjo „Olympiakos“ komandą 82:77, „Barcelona“ sutriuškino Stambulo „Galatasaray“ ekipą.

„Real“ ir „Barcelona“ serijose iki trijų pergalių pirmauja 2:0. Trečiosios ir, jei reikės, ketvirtosios rungtynės vyks Pirėjuje ir Stambule.

Madride. „Real“ varžovams trumpam išsiveržti į priekį leido tik pirmajame kėlinyje, o solidų pranašumą įgijo antrojo ketvirčio pradžioje, kai 8 taškus iš eilės surinko Felipe Reyesas. „Olympiakos“ tuo metu dviejose atakose paeiliui nespėjo mesti į krepšį per 24 sek. ir „Real“ nutolo 38:24.

Svečiai keliskart mažino atsilikimą, bet pataikė tik 15 iš 27 baudų ir realios grėsmės madridiečiams nekėlė.

Tarp šeimininkų ypač galingai žaidė buvęs „Olympiakos“ vidurio puolėjas Giannis Bourousis. Jis pelnė 19 taškų ir atkovojo 10 kamuolių.

„Dabar esame truputį pavargę, bet serijoje pirmaudami 2:0 jaučiamės puikiai. Labai gerai žinau „Olympiakos“ sirgalius ir suprantu, kaip sunku bus žaisti jų arenoje. Privalome būti susikaupę nuo rungtynių pradžios“, – vos nuaidėjus sirenai apie kitą dvikovą pradėjo galvoti G.Bourousis.

Barselonoje. Kitos rungtynės buvo panašios į nesunkią treniruotę. Stambulo ekipa, kuriai negalėjo padėti pirmose rungtynėse čiurną susižeidęs Carlosas Arroyo, nuo pirmų akimirkų atrodė pasmerkta ir net nebandė priešintis šeimininkams.

„Barcelona“ jau 11-ąją min. pirmavo 25:8 ir atgal nesidairė.

Katalonijos ekipos pergalę apkartino Juano Carloso Navarro trauma. Jis 5-ąją min. paliko aikštę dėl kojos skausmo ir daugiau nežaidė.

„Mūsų komandoje yra 14 krepšininkų. Jei J.C.Navarro negalės žaisti, rasime kuo jį pakeisti. Visi krepšininkai yra pasirengę žaisti aukščiausiame lygyje, o tai per atkrintamąsias varžybas yra didelis privalumas“, – ramino „Barcelona“ treneris Xavieras Pascualis.

Eurolyga. Ketvirtfinalio antrosios rungtynės (serija iki 3 pergalių).

Madrido „Real“ – Pirėjo „Olympiakos“ 82:77. G.Bourousis 19, 10 atk.kam., R.Fernandezas 15, N.Mirotičius 14/V.Spanoulis 18, M.Lojeski 13. 10753 žiūrovai. Serija 2:0.

„Barcelona“ – Stambulo „Galatasaray“ 84:63. B.Olesonas 14, A.Abrinesas 13/H.Domercantas 11. 5573 žiūrovai. Serija 2:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.