EUROLYGA 2023

Neįveikiama misija Ch.Barkley – ištarti J.Valančiūno pavardę

Charlesas Barkley galėjo pelnyti taškus dengiamas ir labai aukšto lygio gynėjo, jis galėjo galingai įdėti į krepšį, per savo karjerą sužavėjo begales sirgalių, tačiau yra vienas dalykas, kurio buvusi NBA žvaigždė nemoka. Kas tai? Ch.Barkley nepavyksta ištarti Jono Valančiūno pavardės.

Ch.Barkley nepavyksta ištarti J.Valančiūno pavardės.<br>AFP/“ScanPix“ nuotr.
Ch.Barkley nepavyksta ištarti J.Valančiūno pavardės.<br>AFP/“ScanPix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 3:04 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:36 PM

„Inside The NBA“ kanalo analitiku dirbantis 51-erių buvęs krepšininkas jau antrą kartą kalbėdamas apie „Toronto Raptors“ nesugeba ištarti J.Valančiūno pavardės.

Šįkart jis kalbėjo apie „Raptors“ galimybes perlipti pirmąjį NBA atkrintamųjų varžybų etapo barjerą - „Brooklyn Nets“ komandą.

„Aš rinkčiausi, kad seriją laimės Toronto komanda. Aš rimtai sakau - „Raptors“ nugalės „Nets“. „Raptors“ turi daugiau šansų prieš „Miami Heat“ ekipą, kuri lauktų kitame etape. Bet „Raptors“ turi žaisti geriau. DeMaras DeRozanas nežaidė gerai, Va-va-va-lašūnas, ar kokia ten jo pavardė, Kyle'as Lowry nervinosi. Manau, kad jie žais geriau“, - sakė Ch.Barkley. Beje, NBA legenda ties J.Valančiūno pavarde užsikerta ne pirmą kartą.

Pirmąjį NBA atkrintamųjų mačą „Raptors“ 87:94 pralaimėjo „Nets“ komandai. J.Valančiūnas pelnė septyniolika taškų ir atkovojo aštuoniolika kamuolių.

Antroji dvikova – naktį iš antradienio į trečiadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.