EUROLYGA 2023

D.Sabonis Gonzagos universiteto komandai teikia daug vilčių

Sutartį su Gonzagos universitetu pasirašęs Domantas Sabonis kitą sezoną žais vilkėdamas marškinėlius, ant kurių puikuojasi „Bulldogs“ simbolis. Malagos „Unicaja“ ekipoje duoną kremtantis 17 metų 208 cm ūgio krepšininkas – ne vienintelis ekipos užsienietis, tačiau klubas neslepia, kad iš jo tikimasi nemažai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 6:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:39 AM

„Jis žada neįtikėtinai daug. Tai subalansuotas krepšininkas, turintis įgūdžių ir žaidžiant baudos aikštelėje, ir už jos. Jis turi potencialo padaryti svarią įtaką komandai“, - eurohopes.com sakė Gonzagos universiteto krepšinio operacijų direktorius Jerry Krause.

„D.Sabonis, NBA Naismitho šlovės muziejaus nario ir buvusio „Portland Trail Blazers“ žaidėjo Arvydo Sabonio sūnus parašė prašymą lankyti Gonzagos universitetą, ketvirtadienį pranešė „Bulldog“ treneris Markas Fewas“, – buvo teigiama JAV universiteto interneto svetainėje, kai ši pasirašė sutartį su krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.