EUROLYGA 2023

R.Seibutis tikisi šiemet išpildyti svajonę

„Jeigu ne krepšininkas... Būčiau tenisininkas“, - nusijuokė Renaldas Seibutis. Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas atsakė į sirgalių klausimus.

Trečią sezoną Vilniaus klube žaidžiantis R.Seibutis atviravo ir apie tolimos ateities planus.<br>M.Kulbio nuotr.
Trečią sezoną Vilniaus klube žaidžiantis R.Seibutis atviravo ir apie tolimos ateities planus.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2014, 7:09 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:14 AM

Socialiniame tinkle sostinės klubo sirgaliai krepšininko klausinėjo apie karjeros pradžią, didžiausią autoritetą, kebabų skonį Turkijoje ir aistrą rungtynių metu.   „Aš labai tikiuosi, kad šiemet pagaliau laimėsime LKL čempionų žiedus. Tai viena mano svajonių“, - atskleidė R.Seibutis.   „Nesu kebabų mėgėjas, tačiau Turkijoje šis užkandis atrodo visiškai kitaip. Ten galbūt panašiau į mėsos kotletą, kuris kepamas ant grotelių. Jei reikėtų rinktis, turkiškas būtų tas tikrasis kebabas, kurį suvalgyčiau“, - sakė gynėjas.   Trečią sezoną Vilniaus klube žaidžiantis R.Seibutis atviravo ir apie tolimos ateities planus.   „Kai pradėjau žaisti krepšinį, niekada nesvajojau tapti treneriu. Tačiau neseniai sau uždaviau klausimą, ar save įsivaizduočiau komandos vairininko rolėje. Dabar taip kategoriškai negalėčiau pasakyti „ne“. Tačiau gyvenimo aplinkybės viską sudėlios į savo vietas ir niekada nesakau niekada“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.