EUROLYGA

K.Bryantas nori tarti žodį, kai „Lakers“ ir vėl rinksis trenerį

Kobe Bryantas pirmą kartą prakalbo viešai po to, kai „Los Angeles Lakers“ trenerio postą paliko Maike'as D'Antoni. „Lakers“ žvaigždė ir vedlys, pastaruosius porą metų dėl traumų didžiąją laiko dalį leidžiantis ant suolo, išreiškė apatiją dėl pokyčių. Tačiau 35 metų krepšininkas neslėpė, kad norėtų tarti žodį dėl naujo stratego, rašo espn.go.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2014, 2:08 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:33 AM

„Jeigu atvirai, man nerūpėjo“, - ketvirtadienį „Jimmy Kimmel Live“ laidoje sakė K.Bryantas, kai buvo paklaustas, ar jis patenkintas tuo, kad M.D'Antoni pasirinko atleidimo išpirką, o ne kitą sezoną su „Lakers“.

„Čia buvo sunki vieta dirbti. Mike'ui teko itin sudėtinga užduotis dėl komandą retinusių traumų. Bet jeigu tu nelaimi, neišgyveni“, - sakė K.Bryantas.

Laidos vedėjas krepšininkui priminė legendos Magico Johnsono įrašą socialiniame tinkle „Twitter“. M.Johnsonas džiaugėsi, kad M.D'Antoni pasitraukė. Situacija K.Bryantui priminė filmo „Ozo šalies burtininkas“ sceną.

„Pirmas dalykas, kuris man tada šovė į galvą – žmogeliukai, kurie šoka ant geltonų plytų kelio ir šoka bei dainuoja: „Blogoji ragana negyva.“, - sakė K.Bryantas. - Kai jis parašė tą žinutę „Twitter“ tinkle, iškart pagalvojau apie šį epizodą.“

Dabar besiruošiantis sugrįžimui K.Bryantas tikisi, kad „Lakers“ rimčiau pažiūrės į žvaigždę, kai ateis laikas rinktis trenerį. Krepšininkas tikisi konsultuoti vadybininkus.

„Su paskutiniais dviem treneriais taip nebuvo, - apie Mike'ą Browną ir M.D'Antoni kalbėjo K.Bryantas. Abu treneriai turėjo palikti postą. - Tikiuosi, kad dabar bus kitaip.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.