EUROLYGA 2023

„Spurs“ variklis T.Parkeris: „Prisiilsėjau balandį“

29 taškai į „Portland Trail Blazers“ krepšį išsklaidė visas abejones, kas ves „San Antonio Spurs“ ekipą NBA žiedų link. Prancūzas Tony Parkeris šeštadienio naktį sudaužė „Blazers“ ekipos gynybą, jau iki pertraukos surinkęs 20 taškų ir nuraminęs „Spurs“ trenerį Greggą Popovichių.

T.Parkeris gegužės mėnesį yra nesulaikomas.<br>AP nuotr.
T.Parkeris gegužės mėnesį yra nesulaikomas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2014, 12:12 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:09 AM

Vakarų konferencijos pusfinalio trečiosiose rungtynėse San Antonio ekipa pirmavo po dviejų kėlinių 60:40, laimėjo rungtynes 118:103 ir pirmauja serijoje 3:0.

„Prisiilsėjau balandį“, - savo puikią sportinę formą paaiškino T.Parkeris. Prancūzas pelnė 29 taškus ir daugiau trejose iš pastarųjų ketverių rungtynių.

„Jis yra mūsų komandos variklis, - sakė treneris G.Popovichius. – Jis pradėjo rungtynes nuostabiai, pataikė metimus, įtraukė į žaidimą visus kitus. Jis puikiai gynėsi ir kontroliavo visas rungtynes.“

„Įvyko tai, ko norėjome, - teigė T.Parkeris. - Norėjome gerai pradėti mačą, branginti kamuolį ir gerai gintis. Kaip ir per dvejas pirmąsias rungtynes namuose.“

Iki šiol nė viena NBA komanda nelaimėjo serijos iki 4 pergalių atsilikdama 0:3. Prieš 11 metų „Blazers“ buvo arti stebuklo, kai po trijų pralaimėjimų „Dallas Mavericks“ ekipai išlygino seriją 3:3, bet septintajame mače krito.

Prieš antrąsias šios serijos „Blazers“ žaidėjus "AT & T Center" arenos drabužinėje išgąsdino gyvatė, nors ji buvo nenuodinga, todėl prieš mačą Portlende netrūko kalbų apie gyvūnus.

„Spurs" treneris G.Popovichius buvo paklaustas, ką jo komanda rado „Moda Center“ drabužinėje.

„Mes tikėjomės rasti bebrą, nes nepamatėme nė vieno“, - pajuokavo treneris.

Rungtynės Portlende pateko į „Spurs“ veterano Timo Duncano biografiją.

Nuo 1997-ųjų San Antonijo klubui atstovaujantis 38 metų veteranas pelnė 19 taškų ir pakilo į penktąją vietą tarp visų NBA žaidėjų pagal atkrintamosiose varžybose pelnytus taškus.

Daugiau įmetė tik Michaelas Jordanas, Kareemas Abdulas Jabbaras, Kobe Bryantas ir Shaquille'as O'Nealas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.