EUROLYGA 2023

D.Adomaitis: „Turėjome per mažai laiko, kad užsimirštume“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai dar nepamiršo skaudaus smūgio LKL pusfinalyje Kauno „Žalgiriui“ ir praėjus trims dienoms nuo pralaimėjimo tai buvo puikiai matyti pirmosiose Jungtinės lygos ketvirtfinalio rungtynėse su Liubercų „Triumf“.

D.Adomaitis tiki, kad jo auklėtiniai ras motyvacijos likusioms sezono kovoms.<br>V.Balkūno nuotr.
D.Adomaitis tiki, kad jo auklėtiniai ras motyvacijos likusioms sezono kovoms.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

May 17, 2014, 7:32 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:08 PM

Vilniaus klubas mačą laimėjo 80:69, bet po tragiškos susitikimo pradžios atsiliko net 12:27.

„Psichologiškai rungtynės buvo labai sunkios, – po susitikimo „Siemens“ arenos koridoriuose pripažino D.Adomaitis. – Turėjome per mažai laiko, kad užsimirštume.“

„Lietuvos ryto“ treneris pasidžiaugė, kad ne visus auklėtinius pralaimėjimas sugniuždė taip, kad jiems nebekiltų rankos siekti likusių pergalių.

„Džiaugiuosi, kad pavyko rasti tuos žaidėjus, su kuriais galima ir kurie nori žaisti bei laimėti“, – pridūrė specialistas.

Ar sunku buvo užvesti krepšininkus kovai po tokio kirčio?

„Motyvacija – kiekvienam savaip. Esame profesionalai. Turi stengtis nepriklausomai nuo to, su kuo žaidi ir kokioje situacijoje esi. Turi išeiti ir kovoti šimtu procentų“, – profesionalumo iš savo žaidėjų tikisi D.Adomaitis.

Jis neatsakė, ar ši pergalė padės bent šiek tiek užsimiršti po LKL pusfinalio. D.Adomaičio įsitikinimu, geriausi žaidėjai turi rasti savyje motyvacijos jau iš karto po skaudaus pralaimėjimo.

„Geriausi žaidėjai, kurie tampa čempionais, kurie žaidžia dėl trofėjų, pralaimėję visada iš karto atsitiesia ir siekia kitų titulų. Manau, kad turime tokius žaidėjus, kurie šį sezoną dar nori kažką pasiekti“, – likusioms kovoms Jungtinės lygos atkrintamosiose ir LKL mažajame finale pasiruošęs D.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.