EUROLYGA 2023

E.Messina kalbėjo apie mėšlą, D.Blattas – akių aptemimą

„Kai perėmėme kamuolį, man akyse aptemo. Aš nieko nemačiau. Aš net nepamenu, kaip metė Tyrese Rice'as. Aš tiesiog pasakiau: „Oho, mes laimėsime rungtynes.“ Bet paties metimo nemačiau“, - įspūdžiais po itin karšto Eurolygos pusfinalio dalinosi Davidas Blattas.

E.Messina neslėpė pykčio.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
E.Messina neslėpė pykčio.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2014, 12:28 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:31 PM

Jo treniruojama Tel Avivo „Maccabi“ ekipa panaikino penkiolikos taškų pranašumą ir pateikė sensaciją. „Maccabi“ 68:67 eliminavo Maskvos CSKA komandą ir pateko į Eurolygos finalą.

„Tris kėlinius žaidėme drausmingai, kontroliavome situaciją po krepšiu, valdėme rungtynių tempą. Per paskutinį kėlinį to nebuvo, - pyktį liejo CSKA treneris Ettore Messina. - Mes praleidome 23 taškus. Padarėme daug mažų klaidų, kurios susidėjo ir vedė prie pralaimėjimo. Per savo gyvenimą esu matęs daug šūdo ir tai, ką mačiau čia – rimta.“

Rungtynių didvyriu tapo buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkas T.Rice'as. Būtent jis gavo perdavimą, kai kamuolį iš Viktoro Chriapos perėmė Davidas Blu. T.Rice'as užbaigė taškais ataką ir išplėšė „Maccabi“ ekipai pergalę.

„Neįtikėtina. Pamačiau tą situaciją, pradėjau bėgti ir mėginau sužaisti iki galo. Viskas paprasta ir aišku. Tai reiškia viską. Tai – viskas. Dėl to ir žaidi krepšinį – kad būtum tokiuose mačuose, su pergalę lemiančiais metimais. Negalėtum parašyti geresnio scenarijaus“, - kalbėjo T.Rice'as.

Nors CSKA pirmavo didžiąją laiko dalį, „Maccabi“ treneris sakė, kad tikėjo pergale.

„Maniau, kad turime progą. Niekada nejaučiau, kad negalėtume laimėti. Buvome tokioje situacijoje ir anksčiau, tik varžovas gal nebuvo toks, kaip CSKA. Bet tikrai nemaniau, kad viskas baigta“, - sakė D.Blattas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.