EUROLYGA 2023

„TonyBet“ pražudęs M.Mažeika užsigeidė LKL čempionų titulo

Klaipėdoje – šventė. Vietos „Neptūno“ krepšininkai paskutinėmis sekundėmis palaužė Prienų „TonyBet“ komandą 75:74 ir laimėjusi LKL pusfinalio seriją 2:0 pateko į finalą.

Klaipėdiečiai ketina mesti iššūkį šį sezoną jau du kartus LKL čempionate įveiktiems žalgiriečiams.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Klaipėdiečiai ketina mesti iššūkį šį sezoną jau du kartus LKL čempionate įveiktiems žalgiriečiams.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 18, 2014, 9:41 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:22 PM

Euforijos pagauti „Neptūno“ krepšininkai užsisvajojo ir apie pergales LKL finalo serijoje su Kauno „Žalgiriu“.

Klaipėdiečių užgaidos – ne iš piršto laužtos. „Neptūnas“ šį sezoną jau įveikė „Žalgirį“ du kartus LKL čempionate ir sykį draugiškose rungtynėse.

„Turbūt tik paskutinis beprotis ir akiplėša gali tikėtis „Žalgirį“ per sezoną įveikti septynis kartus. Bet mes tuo tikime, tad dar nesinori švęsti ir atsipalaiduoti. Dar laukia rimta kova. Mes jau šį sezoną „Žalgirį“, įskaitant ir Vlado Garasto taurės turnyrą, įveikėme tris kartus. Kodėl gi nepabandžius to pakartoti?“ – kkneptunas.lt sakė K.Maksvytis.

Jam antrino ir du pergalingus metimus abejose LKL pusfinalio rungtynėse pataikęs gynėjas Martynas Mažeika.

„Klaipėdos „Neptūnas“ yra vertas šios pergalės ir LKL finalo. Nesureikšminu paskutinio metimo, svarbiausia, kad mes laimėjome. Šiandien prieš varžybas kalbėjau su šeimyna, sakiau, kad nenoriu pergalės ar pralaimėjimo vieno taško skirtumu, tačiau vėl būtent taip įvyko. Dabar sakau: svarbiausia, kad laimėjome. Esame LKL finale. Švęsti dar negalime, dar laukia sunkus finalas su „Žalgiriu“. Negalime sustoti, kol kas gerai einasi, tad kodėl nepabandžius tapti LKL čempionais? Negaliu prižadėti, kad laimėsime, tačiau lengvai pergalės neatiduosime“, – kkneptunas.lt cituoja M.Mažeiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.