EUROLYGA 2023

D.Blattas patvirtino – CSKA ruošia jam pasiūlymą

Po Eurolygos finalo ketverte patirto fiasko Maskvos CSKA klubo vadovai, nelaukdami sezono pabaigos, jau žiūri į ateitį ir pamažu pradeda būsimos komandos formavimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:57 PM

Pirmutinis ir kol kas svarbiausias CSKA vadovybės tikslas - naujas treneris. Niekam ne paslaptis, kad dvejus metus komandai vadovavęs ir lūkesčių nepateisinęs italas Ettore Messina po sezono paliks ekipą. Skelbiama, kad italas savo karjerą tęs NBA ir gali tapti „Utah Jazz", „Los Angeles Lakers" ar „San Antonio Spurs" treneriu.

Iš karto po Tel Avivo „Maccabi" triumfo pusę lūpų pradėta kalbėti, kad CSKA ims vilioti Izraelio superklubo pergalių architektą Davida Blattą.

Nors buvęs Rusijos rinktinės treneris po finalo ketverto pareiškė, kad į Maskvos komandos pasiūlymą atsakys neigiamai, dabar, regis, tokia jo pozicija nėra tvirta.

Bendraudamas su Izrelio žiniasklaida, 54-erių treneris patvirtino, kad jo agentas sulaukė skambučių iš CSKA komandos.

„Po to, kai tapo aišku, kad E.MEssina po sezono nebedirbs Maskvos komandoje, CSKA vadovai kreipėsi į mano agentą ir leido suprasti, kad domisi manimi. Mes sutarėme, kad CSKA kreipsis į mus su oficialiu pasiūlymu, o tada jau spręsime", - Izraelio žiniasklaidai sakė D.Blattas.

Žydų kilmės amerikietis taip pat užsiminė, kad liks ir „Maccabi", jeigu Eurolygos čempionų klubas pasiūlys ilgalaikę sutartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.