EUROLYGA 2023

A.Vatutino užsipultas E.Messina nesileidžia į kalbas

Maskvos CSKA vyriausiajam treneriui Ettore Messinai dabar svarbiausia krepšinis, ne užkulisiniai karai Rusijos superklube. Todėl smarkiai pastaruoju metu kritikuojamas italų specialistas nepanoro veltis į žodžių mūšį su CSKA prezidentu Andrejumi Vatutinu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2014, 5:28 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:30 PM

Po CSKA fiasko Eurolygos finalo ketverte Milane A.Vatutintas atvirai žiniasklaidai liejo apmaudą, kad E.Messina per dvejus metus nesugebėjo sulipdyti komandos.

Esą dėl trenerio šaltumo ir bendravimo problemų komandoje nebuvo geros atmosferos.

Vis dėlto paklaustas apie A.Vatutino kritiką E.Messina netiesiogiai įgėlė rusui.

„Nenoriu apie tai kalbėti, – „Sport Express“ žurnalistams sakė E.Messina. – Dabar yra svarbesnių dalykų, pavyzdžiui – ketvirtasis serijos mačas su „Lokomotiv“. Bet manau, kad visi tokie dalykai (A.Vatutino priekaištai. - Red.) turėtų likti komandos viduje.“

E.Messina taip pat nenorėjo kalbėti net apie savo paties po finalo ketverto išsakytus žodžius, kad iš atskirų žaidėjų nesugeba suburti vienos komandos.

„Nesvarbu, ką apie tai galvoju. Dabar svarbiausia tai, kaip mes žaisime su „Lokomotiv“ klubu“, – nedaugžodžiavo E.Messina.

Ketvirtosios Jungtinės lygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse su „Lokomotiv“ – penktadienio vakarą. „Lokomotiv“ pirmauja 2:1. Nuo pusfinalio Manto Kalniečio ir Simo Jasaičio Krasnodaro ekipą skiria tik viena pergalė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.