EUROLYGA 2023

Moterų rinktinė nugalėjo Kinijos krepšininkes

Besirengianti atrankai į

Visos Kėdainių arenoje žaidusios Lietuvos krepšininkės pelnė taškų.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Visos Kėdainių arenoje žaidusios Lietuvos krepšininkės pelnė taškų.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-05-28 22:34, atnaujinta 2018-02-13 10:15

„Prieš rungtynes beveik nieko nežinojome apie varžoves. Tai buvo gera treniruotė rungtynių metu įvertinti varžoves ir priimti atitinkamus sprendimus. Po dviejų kėlinių jau žinojome, kas ką daro. Džiugu, kad varžybų metu komanda priėmė teisingus sprendimus, kaip gintis ir atakuoti Kinijos rinktinės krepšį. Buvo duobių, bet jos buvo dėl mano rotacijos sprendimų. Norėjau patikrinti kai kurias savo žaidėjas“, - po rungtynių sakė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Mantas Šernius.

Visos Kėdainių arenoje žaidusios Lietuvos krepšininkės pelnė taškų.

Rezultatyviausiai iš lietuvių rungtyniavo atakuojanti gynėja Kamilė Nacickaitė, kuri įmetė 18 taškų (4/4 tritaškių, 4/4 baudos metimų).

Vidurio puolėja Eglė Šikšniūtė pelnė 15 (5/6 dvitaškių, 5/5 baudos metimų), po peties traumos atsigaunanti gynėja Mantė Kvedaravičiūtė - 13, vidurio puolėja Gintarė Petronytė 12, gynėjos Santa Okockytė ir Marina Solopova - po 10 taškų.

Lietuvėms didžiausią pavojų kėlė Li Meng, kuri per mažiau nei 20 minučių pelnė 20 taškų, tačiau spėjo prasižengti 5 kartus. Shao Ting įmetė 15 taškų, Cheng Feng - 14.

Kitas kontrolines rungtynes Lietuvos moterų rinktinė žais vėl su Kinijos krepšininkėmis Panevėžio „Cido“ arenoje (19 val.) žais šeštadienį.

Po kontrolinių rungtynių ciklo, kuris baigsis birželio 4 dieną Kėdainių arenoje rungtynėmis su Latvijos rinktine, Lietuvos krepšininkės birželio 8 dieną pradės atranką į ateinančių metų Europos moterų krepšinio čempionatą. Jų laukia po dvi rungtynės su Didžiosios Britanijos, Makedonijos ir Belgijos rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.