EUROLYGA 2023

Treneris K.Kemzūra ir dar du lietuviai - Čekijos čempionai

Buvęs Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra savo kolekciją papildė Čekijos pirmenybių aukso medaliu. Lietuvio vadovaujama Nimburko ČEZ komanda trečiadienį namie laimėjo trečiąsias finalo rungtynes su Prostiejovo „Ariete“ klubu 97:63 ir nugalėjo serijoje 3:0.

Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V.Eidvilas

May 29, 2014, 1:40 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:48 AM

Kartu su K.Kemzūra Čekijos čempionais tapo dar du lietuviai: trenerio padėjėjas Robertas Kuncaitis ir fizinio rengimo treneris Ričardas Reimaris.

ČEZ be didelio vargo įveikė visą turnyro distanciją ir pirmą kartą per sezoną nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. Nimburko krepšininkai laimėjo visas 22 reguliariojo sezono rungtynes, o visuose trijuose atkrintamųjų varžybų etapuose šventė pergales rezultatu 3:0.

Lygiaverčių varžovų Čekijoje neturinti Nimburko ekipa auksą laimėjo jau 11-us metus iš eilės. Prostiejovo komanda penktą sezoną paeiliui apdovanota sidabru.

„Nors klubas čempionu tapo 11-ąjį kartą, kai kuriems iš mūsų šis titulas yra pirmas. Visada gera būti čempionu, - džiaugėsi K.Kemzūra. – Krepšininkai nenorėjo tęsti serijos, visi norėjome greičiau pradėti atostogas, todėl šiandien komanda buvo itin susikaupusi ir sužaidė geriausias rungtynes finalo serijoje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.