EUROLYGA 2023

Į L. Jameso medžioklę įsitraukė ir Ž. Ilgauskas?

NBA laisvųjų agentų rinka vis labiau kaista, o lenktynės dėl gardžiausių kąsnelių tik greitėja. Vienas geidžiamiausių krepšininkų, patekusių į sąrašą – LeBronas Jamesas, panoręs apžvelgti pasiūlymus, o ne iškart tęsti karjerą „Miami Heat“ klube.

„Cavaliers“ klube su Ž.Ilgauskui žaidęs L.Jamesas vėliau lietuvį atviliojo į „Heat“.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
„Cavaliers“ klube su Ž.Ilgauskui žaidęs L.Jamesas vėliau lietuvį atviliojo į „Heat“.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 10:25 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:43 AM

29 metų dukart NBA čempiono nori ne vienas klubas. Pirmiausia jį išlaikyti tikisi „Heat“ komanda, su kuria L.Jamesas pateko į keturis NBA finalus, tačiau daugybę pastangų deda ir „Cleveland Cavaliers“.

Būtent čia L.Jamesas pradėjo kelionę NBA ir praleido septynerius metus. „Cavaliers“ klubas, kaip pranešama, šį ėjimą planavo keletą sezonų, kai stengėsi suburti L.Jamesui parankius žaidėjus.

Tačiau dar reikia įgyvendinti svarbiausią užduotį – įkalbėti L.Jamesą. JAV žiniasklaida tvirtina, kad tam į pagalbą pasitelktas ir buvęs L.Jameso bendražygis „Cavaliers“ klube Žydrūnas Ilgauskas.

Pasak amerikiečių, Ž.Ilgauskas savaitgalį išvyko į Floridą susitikti su L.Jamesu.

Tiesa, patys amerikiečiai nėra tikri dėl šio fakto, tačiau jį grindžia tuo, kad L.Jamesas ir Ž.Ilgauskas – puikūs bičiuliai.

L.Jamesą praėjusį sezoną netgi vyko į Klivlendą, kai buvo į „Cavaliers“ arenos palubes pakelti lietuvio marškinėliai.

Kalbos apie Ž.Ilgausko susitikimą sklisti pradėjo sekmadienį, kai buvo paskelbta, kad „Cavaliers“ savininkas Danas Gilbertas asmeniškai vyksta į Pietų Floridą. Tačiau D.Gilbertas paneigė gandus ir sirgaliai ėmė sekti lėktuvą, kuris priklauso D.Gilbertui. Kas jame? Jeigu tai ne „Cavaliers“ vadovas, tai Ž.Ilgauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.