EUROLYGA 2023

Prieš lemtingą sprendimą – L. Jameso vizitas „Heat“ būstinėje

Naujienų agentūros „Associated Press“ šaltiniai pranešė, kad prieš priimdamas lemtingą sprendimą, kur tęsti karjerą, LeBronas Jamesas dar susitiks su „Miami Heat“ klubo atstovais. Į keturis NBA finalus su „Heat“ patekęs L.Jamesas, NBA triumfavęs dukart, po šio sezono paskelbė, kad taps laisvuoju agentu.

Specialistai mano, kad daugiausia šansų kitą sezoną turėti L.Jamesą turi „Heat“ klubas, bet neatmeta „Cavaliers“ kandidatūros.<br>AP archyv. nuotraukos (lrytas.lt montažas)
Specialistai mano, kad daugiausia šansų kitą sezoną turėti L.Jamesą turi „Heat“ klubas, bet neatmeta „Cavaliers“ kandidatūros.<br>AP archyv. nuotraukos (lrytas.lt montažas)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 9:34 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:43 AM

Taip vienas pajėgiausių žaidėjų pademonstravo, kad norėtų žaisti ne tik „Heat“ klube. L.Jameso agentas praėjusią savaitę susitiko su keleto klubų atstovais. Tarp jų – ir „Cleveland Cavaliers“. Šis klubas iš Europos pasikvietė trenerį Davidą Blattą ir ketina susigrąžinti 29 metų žaidėją.

„Cavaliers“ klube L.Jamesas praleido pirmuosius septynis NBA sezonus. Krepšininkas neatmetė galimybės, kad gali sugrįžti, tačiau specialistai daugiausia šansų suteikia „Heat“ klubui, kuris turi daug svertų išlaikyti žvaigždę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.