EUROLYGA 2023

Nekantrusis K. Bryantas mielai žaistų kartu su C. Anthony

„Los Angeles Lakers“ klubas turi puikių vadybininkų, bet kai reikalai pasisuka apie naujus žmones, daugelio akys krypsta į lyderį Kobe Bryantą. Du sunkius sezonus dėl skaudžių traumų įveikęs K.Bryantas dabar jaučiasi gerai.

K.Bryantas nori stipraus komandos draugo, kuris padėtų klubui atsitiesti.<br>AP nuotr.
K.Bryantas nori stipraus komandos draugo, kuris padėtų klubui atsitiesti.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 10, 2014, 10:51 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:34 AM

Lygiai taip pat 35 metų NBA superžvaigždė jaustųsi, jeigu „Lakers“ komandą treniruotų Byronas Scottas, o su juo kartu žaistų Carmelo Anthony.

Laisvuoju agentu tapęs „New York Knicks“ vedlys – vienas rimčiausių pretendentų prisijungti prie K.Bryanto. O jeigu pastarasis rodo prielankumą, „Lakers“ sirgaliai gali tikėtis išvysti galingą duetą.

K.Bryantas domisi „Lakers“ reikalas laisvųjų agentų biržoje, bet yra labiau susitelkęs į jo rengiamą kasmetinę jaunimo krepšinio stovyklą. Į ją atvyko daug žurnalistų, bet užtikrintų atsakymų krepšininkas pateikti negalėjo.

„Visi čia atvyko burti iš kavos tirščių. Neturiu, ką pasakyti. Aš neturiu jokios informacijos, kurios jūs dar nežinote“, - sakė K.Bryantas.

Aštuoniolika metų NBA praleidęs veteranas neslėpė, kad jam patiktų žaisti šalia C.Anthony, su kuriuo yra tekę dalyvauti olimpinėse žaidynėse.

„Būtų nuostabu“, - sakė K.Bryantas. Tiesa, JAV žiniasklaida praneša, kad C.Anthony veikiausiai rinksis pelningesnę sutartį ir pasiliks „New York Knicks“ klube.

K.Bryantas atskleidė, kad mielai pasveikintų buvusį ekipos draugą B.Scottą, kaip naująjį trenerį.

„Kai atvykau į lygą, jis buvo mano mentoriumi. Be to aš turėjau atlikti įvairius darbus – atnešti jam spurgų, siuntinius ir panašiai. Per tuos metus turėjome puikius santykius“, - kalbėjo K.Bryantas.

„Lakers“ sirgaliai apsišarvavę kantrybe, nes komanda išgyvena itin sunkius laikus. K.Bryantas sako, kad puikiai supranta situaciją, bet neslepia, kad nenorėtų išvysti dar vieno atsistatymo sezono.

„Niekada neturėjau kantrybės. Ir ji neatsiras dabar, - sakė krepšininkas. - Bet tu privalai daryti tai, ką reikia, nes tai klubas. Labai tikiuosi, kad neliksime be nieko. Mes įdėjome daug pastangų. Ką dabar turime daryti? Tiesiog reikia atiduoti viską ir mėginti laimėti.“

K.Bryantas atskleidė, kad C.Anthony atvykimas į klubą padėtų išlaikyti ispaną Pau Gasolį.

„Aš kalbėjau su Pau. Sakiau: „Būk tikras, kad mėgausiesi procesu. Kamuolys tavo rankose, todėl turi pats priimti sprendimą. Negalvok, kad tau ant pečių našta.“, - sakė K.Bryantas.

„Esu tikras, kad jeigu atvyks Carmelo, P.Gasoliui apsispręsti bus lengviau“, - pabrėžė „Lakers“ lyderis.

O kaip jis jaučiasi?

„Fiziškai – gerai. Kai treniruojuosi negalvoju apie savo kelį, Achilą. Jaučiuosi aštrus ir tvirtas“, - sakė K.Bryantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.