EUROLYGA 2023

Kokia prabanga mėgaujasi LeBronas Jamesas?

Ryškiausia NBA žvaigždė LeBronas Jamesas grįšta į Klivlandą. Gimtojoje komandoje 29 metų 203 cm ūgio puolėjas per metus uždirbs 20,7 mln. JAV dolerių.

L.Jamesas su žmona Savannah.<br>AFP/Scanpix nuotr.
L.Jamesas su žmona Savannah.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2014, 6:39 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:55 PM

Per ketverius „Miami Heat“ ekipoje praleistus metus jis keturis kartus žaidė NBA finale ir dukart iškovojo čempiono titulą. L.Jamesas yra puikus ne tik aikštėje. Turtus jis krauna ir iš reklamos.

L.Jamesui tik 29-eri, tačiau jis per savo karjerą NBA jau uždirbo 129 mln. JAV dolerių, rašo businessinsider.com.

Maždaug 33 mln. JAV dolerių jis uždirba iš reklamos. Krepšininkas bendradarbiauja su tokiomis kompanijomis, kaip „McDonald's“ ir „Samsung“.

Jis taip pat turi sutartį su „Nike“. Vos baigęs mokyklą krepšininkas pasirašė septynerių metų kontraktą, kurio vertė buvo 93 mln. JAV dolerių.

„Forbes“ apskaičiavo, kad L.Jameso prisijungimas prie „Heat“ klubo savininkui Mickey Arisonui atnešė 111 mln. JAV dolerių pelną.

Sportininkas ir pats užsiima verslu. Jis yra „Liverpool“ futbolo klubo akcininkas.

L.Jamesas papuošė šių metų NBA kompiuterinio žaidimo viršelį. Ant jo rankos - 51 tūkst. JAV dolerių kainuojantis laikrodis.

„Jis išmintingas, nusimano finansuose“, - apie krepšininką yra sakęs milijardierius Warrenas Buffettas.

Ši savybė leido krepšinio žvaigždei įsigyti ne vieną prabangų „žaisliuką“. Jis su komandos draugu Dwyane'u Wade'u turi to pačio modelio „Porsche“ automobilius.

Jo kolekciją puošia prabangus „Rolls Royce“, kurio sėdynėse įmontuoti televizoriaus ekranai.

Prisijungęs prie „Heat“, jis nusipirko 9 mln. JAV dolerių vertės namą prestižiniame Coconut Grove rajone Majamyje. Jam priklauso 30 tūkst. kvadratinių pėdų ploto kompleksas Akrone, kuriame yra boulingas ir kirpykla.

Prabangūs pirkiniai yra skirti ne tik pačiam L. Jamesui. Savo širdies draugei Savannai Brinson jis nupirko 300 tūkst. JAV dolerių vertės sužadėtuvių žiedą.

LeBronas ir Savannah - kartu nuo mokyklos laikų. Jie turi du vaikus. Jų vestuvių puota San Diege truko tris dienas. Medaus mėnesį pora praleido Italijoje.

Savannah taip pat užsiima verslu. Pernai Majamyje ji atidarė sulčių barą. Nežinia, kas jį prižiūrės dabar, kai moteris išvyks į Klivlandą.

Jei krepšininko paskyra socialiniame tinkle „Twitter“ nemeluoja, jis gyvena ramų šeimyninį gyvenimą. Tik pergalės atveju LeBronas leidžia sau pašėlti. Krepšininkas stengiasi nepatekti į geltonuosius puslapius.

Per ketverius Majamyje praleistus metus jis dukart laimėjo NBA čempiono titulą ir tapo geriausiu pasaulio krepšininku.

Į Klivlandą jis grįš būdamas geresnis, turtingesnis ir labiau patyręs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.