EUROLYGA 2023

D. Lavrinovičius: „Mums, senukams, reikės pasistengti“

Lietuvos rinktinės senbuvis Darjušas Lavrinovičius po pirmųjų draugiškų rungtynių pasidžiaugė komandos žaidimu ir jaunųjų krepšininkų indėliu į pergalę. Lietuviai 93:74 nugalėjo Latvijos nacionalinę komandą.

D.Lavrinovičius pagyrė jaunimą.<br>G.Šiupario nuotr.
D.Lavrinovičius pagyrė jaunimą.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2014, 1:02 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:15 PM

Visų rungtynių metu lietuviai solidžiai pirmavo, tačiau įpusėjus ketvirtajam kėliniui varžovai sugebėjo sumažinti skirtumą iki 6 taškų.

„Treneris dažnai keitė žaidėjus, norėjo pažiūrėti kaip seksis su vienais ir su kitais. Manau, čia ir buvo latvių spurto priežastis.

Šiai, manau, sužaidėme neblogai. Žinoma, ne viskas aikštėje pavyko, bet vyrai kovojo ir stengėsi. Jaunimas labai padėjo, gana protingai sužaidė. Jie jauni, jiems sunku. Kai kuriems išvis pirmos rungtynės rinktinėje buvo“, - sakė D.Lavrinovičius.

Paklaustas ar po puikaus jaunų žaidėjų pasirodymo rinktinėje padidės konkurencija, krepšininkas nusijuokė.

„O kada rinktinėje nebuvo konkurencijos? Kiekvienais metais ji būna. Čia krepšinio šalis. Mums, senukams, reikės pasistengti.

Maniau, kad bus sunkiau suprasti vienas kitą (su įžaidėjais Adu Juškevičiumi ir Šarūnu Vasiliausku, - red.), bet ir per treniruotes, ir per varžybas gana neblogai mums sekėsi kartu žaisti. Manau, kad ateity turėtume dar geriau susižaisti ir bus dar geresni rezultatai“, - svarstė D.Lavrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.