EUROLYGA 2023

K. Love nežinomybė baigėsi, jis prisijungs prie L. Jameso

Nežinomybė Kevino Love karjeroje baigėsi. 25 metų 208 cm ūgio puolėjas kitą sezoną prisijungs prie LeBrono Jameso „Cleveland Cavaliers“ klube.

L.Jamesas ir K.Love žais kartu.<br>USA Today/Scanpix nuotr.
L.Jamesas ir K.Love žais kartu.<br>USA Today/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-23 16:15, atnaujinta 2018-01-30 15:14

K.Love sutartis su „Minnesota Timberwolves“ klubu galiojo dar sezoną, tačiau krepšininkas nedegė noru likti Minesotoje, o klubas sulaukė didžiulio susidomėjimo krepšininku iš kitų komandų.

„Cavaliers“ jau numatė vietą puolėjui. Jis sudarytų didįjį trejetą su geriausiu pasaulio žaidėju LeBronu Jamesu ir NBA žvaigždžių dienos naudingiausiu žaidėju Kyrie Irvingu. 

Į mainus buvo įtraukti trys NBA klubai.  „Timberwolves“ gaus „Philadelphia 76ers“ puolėją Thaddeusą Youngą, taip pat šių metų pirmąjį NBA naujokų biržos šaukimą Andrew Wigginsą, bei praėjusių metų biržos pirmąjį šaukimą Anthony Bennettą, kurie priklausė „Cavaliers“.

„76ers“ gaus kitų metų naujokų biržos pirmojo rato šaukimą, bei gynėją Aleksejų Švedą ir puolėją Lucą Mbah a Moute iš „Timberwolves“.

Susitarimas tarp šių klubų buvo pasiektas jau prieš kelias savaites, tačiau jie užtruko dėl A.Wigginso naujoko kontrakto. Pagal NBA taisykles naujokas gali būti išmainytas tik praėjus 30 dienų po kontrakto pasirašymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.