EUROLYGA 2023

Į Lietuvą grįžusio Manto Kalniečio būseną išduoda nuotraukos

Įžaidėjas Mantas Kalnietis vietoje kelionės į Ispaniją trečiadienį buvo priverstas skristi namo. Paskutinių draugiškų rungtynių metu Kroatijoje patirta trauma kardinaliai pakeitė krepšininko ir Lietuvos rinktinės trenerio Jono Kazlausko planus.

M.Kalnietis oro uoste prasmuko pro privatų išėjimą.<br>T.Bauro nuotr.
M.Kalnietis oro uoste prasmuko pro privatų išėjimą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2014, 2:37 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:39 AM

Traumą 27 metų 195 cm ūgio krepšininkas patyrė įsirėžęs į kroatų „centrą“ Ante Tomičių . Jis netrukus buvo išvežtas į ligoninę, pirminiais duomenimis lietuviui nustatytas visiškas raktikaulio išnirimas. Jis negalės atstovauti rinktinei pasaulio čempionate Ispanijoje.

Vilniaus oro uoste krepšininką pasitiko jo žmona Mingailė su dukra. Netrukus jis išvyko į Kauno klinikas, kur jį apžiūrės profesorius Rimtautas Gudas.

14 val. 25 min. M.Kalnietis jau buvo Kaune. Tiesa, bendrauti su žiniasklaida jis dar nenorėjo – pirmiausia troško išgirsti gydytojų verdiktą.

„Neskauda, viskas normaliai“, – su dešinės rankos įtvaru trumpai šnektelėjo M.Kalnietis.

15 val. 30 min. klinikoje bus surengta spaudos konferencija, kurioje R.Gudas suteiks daugiau informacijos apie M.Kalniečio traumą. Tačiau kol kas medikų prognozės - niūrios. Tikėtina, kad M.Kalniečiui prireiks operacijos, po kurios gydymas gali užtrukti nuo 2 iki 5 mėnesių.

Kartu su M.Kalniečiu į Lietuvą grįžo ir Artūras Gudaitis. Jaunasis puolėjas liko už dvyliktuko ribų. M.Kalnietį pasaulio čempionate pakeis įžaidėjas Adas Juškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.