EUROLYGA 2023

Ž. Ilgausko agentas numalšino šurmulį dėl lietuvio sugrįžimo

39-erių lietuvis Žydrūnas Ilgauskas darbuojasi „Cleveland Cavaliers“ komandos būstinėje, bet keisti pareigų neplanuoja. Informaciją apie galimą vidurio puolėjo sugrįžimą į NBA JAV žiniasklaidoje paneigė aukštaūgio agentas Herbas Rudoy‘us.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2014, 11:27 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 8:59 AM

ESPN Klivlando radijo stočiai žurnalistas teigė, kad Ž.Ilgauskas rimtai sportuoja ir rengiasi apsivilkti „Cavaliers“ aprangą.

„Melagingas gandas“, – „Real GM“ sakė H.Rudoy‘us.

Apie galimybę išvysti Ž.Ilgauską aikštėje nieko negirdėjo ir krepšinio agentas Virginijus Bulotas, palaikantis ryšį su aukštaūgiu.

„Kiek žinau, Žydrūnui patinka tai, ką jis dabar daro. Niekada neteko kalbėti (apie jo sprendimą baigti karjerą). Iš pokalbių nejaučiau, (kad Žydrūnas svarstytų sugrįžti)“, – portalui lrytas.lt sakė V.Bulotas.

221 cm ūgio Ž.Ilgauskas karjerą baigė po 2010-2011 metų sezono, kai nusprendė nebesivaikyti NBA čempionų žiedo. Tą kartą jis jau vilkėjo „Miami Heat“ marškinėlius, bet padėjęs tašką vėl sugrįžo į Klivlendą.

„Cavaliers“ komandoje Ž.Ilgauskas žaidė nuo 1996 metų ir dabar yra skautų komandos dalimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.