EUROLYGA 2023

D.Šemberas Lietuvos rinktinei prognozuoja pergalę

Ispanijoje vykstančiame pasaulio čempionate Lietuvos rinktinė antradienį žais ketvirtfinalio rungtynes su Turkijos nacionaline komanda. „Žalgirio“ futbolininkai įsitikinę, kad pergalę turėtų švęsti lietuviai.

D.Šemberas tiki lietuvių pergale prieš Turkiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
D.Šemberas tiki lietuvių pergale prieš Turkiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-09 15:51, atnaujinta 2018-02-09 17:01

„Sergame tik už Lietuvą ir tikimės pergalės, - sakė „Žalgirio“ kapitonas Deividas Šemberas. - Bus nelengva, bet manau, kad sunkioje kovoje turi laimėti lietuviai. Manau, laimėsime nedideliu skirtumu. Turkų komanda yra stipri, tad laimėsime 3-5 taškais.“

„Žalgirio“ treneris Andrius Skerla ir gynėjas iš Kroatijos Andro Švrljuga mano, kad Lietuvos rinktinės pergalė bus kiek solidesnė.

„Vienuolika“, - lietuviškai skirtumą nurodė kroatas.

„7 taškai“, - tarpinį variantą pasirinko A.Skerla.

Futbolininkai mano, kad šiandien rezultatyviausias lietuvių žaidėjas bus kuris nors aukštaūgis. D.Šemberas ir A.Skerla daugiausia taškų tikisi iš Jono Valančiūno, o A. Švrljuga - iš Darjušo Lavrinovičiaus.

„Man patinka, kad kiekvienose rungtynėse rezultatyviausiu tampa vis kitas žaidėjas. Lietuvos rinktinėje nėra aiškaus lyderio, komanda stipri komandiniu žaidimu. Galbūt J.Valančiūnas gali būti rezultatyviausias, bet ne tame esmė. Svarbiausia, kad vyrai laimėtų“, - sakė D. Šemberas.

Svarbioje dviejų vidurio puolėjų - J. Valančiūno ir turko Omero Ašiko - dvikovoje vilniečiai vienbalsiai pergalę skyrė lietuviui.

A.Švrljuga ir A.Skerla prognozuoja, kad lietuviai įmes daugiau tritaškių, o D.Šemberas teigia, kad iš toli geriau atakuos turkai.

„Bet lietuviai laimės dvitaškiais ir baudų metimais“, - juokėsi „Žalgirio“ kapitonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.