EUROLYGA 2023

Ispanų duobkasys V. Collet: „Lietuva šiek tiek stipresnė už mus“

Prancūzijos rinktinės treneris Vincent'as Collet blaiviai vertina savo komandos galimybes per likusius du pasaulio čempionato mačus.

Prancūzijos rinktinės treneris V.Collet buvo pagrindinis „Les Bleus“ triumfo prieš ispanus architektas.<br>AP nuotr.
Prancūzijos rinktinės treneris V.Collet buvo pagrindinis „Les Bleus“ triumfo prieš ispanus architektas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 7:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:25 PM

Prancūzai ketvirtfinalyje paneigė visas prognozes ir 65:52 įveikė Ispanijos krepšininkus, palaidodami auksinės Pau Gasolio kartos svajonę pergalingai baigti karjerą šalies rinktinėje.

Bet pagrindinis „Les Bleus“ triumfo architektas nebuvo linkęs ilgai džiaugtis įspūdinga pergale Madride. V.Collet ragino prancūzus greitai nusileisti ant žemės, jeigu jie nori iškovoti pirmuosius medalius pasaulio pirmenybėse per savo šalies krepšinio istoriją.

Pasaulio čempionato pusfinalyje 2013-ųjų Europos čempionai penktadienį susitiks su Serbijos rinktine.

„Mes puikiai žinome, kaip vyksta tokie čempionatai. Prieš atvykdamas į salę stebėjau serbų mačą (ketvirtfinalyje su Brazilija – Red.) ir jie buvo nuostabūs. Nerašyta taisyklė teigia, jog neįmanoma du kartus įveikti tos pačios rinktinės svarbiausiose varžybose. Ji gali atsisukti prieš mus, – iš karto po pergalės prieš ispanus perspėjo V.Collet. – Bet mes privalome nepraleisti progos. Toliau kovoti liko trys labai stiprios komandos, kurių viena (JAV rinktinė – Red.) yra pranašesnė už kitas. Dvi likusios (Lietuva ir Serbija – Red.) mums yra įveikiamos, nors ir manau, kad jos yra šiek tiek stipresnės už mūsų ekipą. Bet ši mūsų komanda tikrai nusipelnė kovoti dėl medalių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.