EUROLYGA 2023

A. Juškevičius: „Mes atrodėme pavargę kaip prancūzai“

„Leidome daug įmesti. Tai pagrindinis dalykas. Mums tiesiog nepavyko daryti to, ką tarėmės“, - skausmingas pralaimėjimo priežastis vardijo Kšyštofas Lavrinovičius. Jis kartu su Lietuvos rinktine pasaulio čempionate buvo arti medalių, bet mažajame finale 93:95 pralaimėjo Prancūzijos ekipai.

A.Juškevičius sakė, kad lietuviams pritrūko šviežumo.<br>G.Šiupario nuotr.
A.Juškevičius sakė, kad lietuviams pritrūko šviežumo.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2014, 10:49 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:58 PM

„Pabaigoje pritrūko sėkmės“, - pridūrė K.Lavrinovičius.

Nicolas Batumas į Lietuvos rinktinės krepšį įmėtė 27 taškus, nors prieš dvikovą buvo akcentuojama, kad šį žaidėją sustabdyti – labai svarbu. Ar jis nesulaikomas?

„Ne. Tiesiog paskutinėse rungtynėse jis žaidžia labai gerai. Jo forma gera“, - sakė K.Lavrinovičius. Jam teko nuo suolo stebėti baudų metimų maratoną.

„Sunku“, - tvirtino krepšininkas.

Prancūzijos rinktinė likus žaisti 21,8 sek. Pirmavo 86:82, bet netrukus didvyrio vaidmens ėmėsi Adas Juškevičius. Jis pelnė du taškus su pražanga ir gerokai apsunkino pabaigą prancūzams.

„Daug minčių kyla. Nežinau, kas atsitiko. Viską lėmė ne deriniai ar taktikos. Koją pakišo energijos ir užsidegimo trūkumas“, - apie pralaimėjimą kalbėjo įžaidėjas.

Prancūzai po pusfinalio turėjo daugiausia 18 valandų poilsio. „Mes turėjome būti daug šviežesni. Bet aikštėje taip neatrodė. Buvome tokie pat, kaip jie, - sakė A.Juškevičius. - Jie atrodė pavargę, bet ir mes taip atrodėme.“

Įžaidėjas į šį čempionatą būtų net nevykęs, bet Manto Kalniečio traumą privertė Joną Kazlauską kviesti A.Juškevičių atgal.

„Pažiūrėjus į galutinį rezultatą – atrodo nieko. Jeigu pradžioje kas nors būtų sakęs, kad žaisime dėl trečiosios vietos, būtume apsidžiaugę. Bet dabar turėjome puikų šansą laimėti medalį, todėl liūdna“, - sakė A.Juškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.