EUROLYGA 2023

Kaune triumfavo Š. Marčiulionio krepšinio akademijos auklėtiniai

Kauno „Aisčių“ krepšinio mokykloje vykusiame 41-ajame Gražinos Sviderskaitės taurės turnyre berniukų grupėje pirmąją vietą užėmė Tomo Purlio treniruojama Vilniaus Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos-„Švenčionių vaistažolių“ komanda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2014, 9:56 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:51 AM

12-mečių krepšininkų turnyras vyko rato sistema, todėl visos komandos tarpusavyje kovojo po kartą.

Pirmąją turnyro dieną vilniečiai net 40 taškų skirtumu 68:28 nugalėjo V.Knašiaus KM ekipą ir po atkaklios kovos 56:53 įveikė Sabonio KC bendraamžius.

Antrosios dienos pirmame mače trenerio T.Purlio auklėtiniai 59:46 nugalėjo praėjusio MKL Pirmojo Iššūkio čempionato finalistę, turnyro šeimininkę – Kauno KM „Aisčiai“ komandą, o antrajame 48:37 buvo įveikta Vilniaus KM ekipa.

Paskutinę dieną Š.Marčiulionio KA auklėtiniai 55:44 iškovojo pergalę prieš KM „Tornado“ ekipą ir tapo G.Sviderskaitės taurės turnyro nugalėtojais.

Julius Vaitkus ir Domantas Pauža išrinkti į simbolinį turnyro žaidėjų penketą, o Titas Kaliniauskas išrinktas geriausiu komandos žaidėju.

Antrąją vietą turnyre iškovojo „Aisčiai“, o trečiąją – „Tornado“ ekipa.

„Sunkiausios rungtynės buvo su kauniečiais: A.Sabonio KC ilgai pirmavo, tik rungtynių pabaigoje laimėjome. Su „Aisčiais“ vyko neoficialus finalas, o rungtynės su „Tornado“ lėmė galutinę prizininkų rikiuotę. Šis turnyras buvo pasiruošimo naujajam MKL sezonui dalis, džiaugiamės, kad laimėjome visas rungtynes“, – sakė nugalėtojų ekipos treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.