EUROLYGA 2023

R.Javtokas apie trenerį Jasikevičių: „Gan stipriai mus gainiojo“

„Dabar komanda jau visiškai pilna, sunkiai ir daug dirbame, turime daug ką taisyti, bet, manau, einame gera kryptimi“, - patikino Kauno „Žalgirio“ puolėjas Robertas Javtokas.

Žalgiriečių treniruotė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Žalgiriečių treniruotė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 3:59 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:41 PM

Trečiadienį šalies čempionai žais pirmąsias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su Kėdainių „Nevėžiu“, o spalio 17 dieną pirmojoje Eurolygos dvikovoje susikaus su Madrido „Real“.

„Tikslų kol kas dar nekeliame. Reikia pradėti žaisti. Manau, eigoje pasimatys mūsų pliusai ir minusai, matysime ko galime iš savęs reikalauti. Žinoma, norime apginti LKL čempionų titulą ir kuo aukščiau pakilti Eurolygoje. Per kelis mėnesius pamatysime, ką sugebame“, - kalbėjo 34 metų 211 cm ūgio puolėjas.

Šią vasarą krepšininkas neatstovavo Lietuvos rinktinei, jis nusprendė pailsėti ir išsigydyti įsisenėjusias traumas.

„Sunku be rinktinės, dabar vasara buvo skirta poilsiui, tai vėl pasiekti gerą formą nėra lengva. Tačiau geriausios formos šiuo metu, manau, ir nereikia. Dirbu, tad turėčiau įsivažiuoti“, - svarstė R.Javtokas.

Treneriui Gintarui Krapikui su Lietuvos rinktine išvykus į pasaulio čempionatą, jį pakeitė stratego asistentu tapęs Šarūnas Jasikevičiuis. R.Javtokas gyrė buvusį komandos draugą, tačiau juokais pasiskundė, kad treniruotės buvo varginančios.

„Buvo sunku, nes turėjome visą fizinį pasiruošimą. Jis mus gan stipriai gainiojo. Kaip treneris, manau, Šarūnas turi didelį potencialą, mums patiko su juo dirbti. Manau, kad jis daug padės ne tik G.Krapikui, bet ir mums“, - įsitikinęs R.Javtokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.