EUROLYGA 2023

G. Krapikas papasakojo, kaip jaučiasi „Žalgirio“ amerikiečiai

Kauno „Žalgirio“ legionieriai Jamesas Andersonas ir Maalikas Waynsas nekantriai stebi, kaip per vieną naktį surinkti per 2 milijonus litų užsimoję klubo vadovai bando suteikti jiems progą galiausiai išbėgti į aikštelę oficialiose varžybose.

Dėl skolų „Žalgiris“ negali registruoti legionierių LKL ir Eurolygai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dėl skolų „Žalgiris“ negali registruoti legionierių LKL ir Eurolygai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-02 23:29, atnaujinta 2018-01-28 19:14

„Jie bando parodyti, kad supranta ir tikrai treniruotėse nesimato, jog jie nedirbtų ar panašiai, - portalui krepsinis.net po „Žalgirio“ pergalės prieš Panevėžio „Lietkabelį“ sakė Kauno ekipos strategas Gintaras Krapikas. - Aišku, jauni vyrai atėjo čia žaisti ir demonstruoti statistiką, kuri jiems reikalinga, jeigu jie turi ambicijų grįžti į NBA. Amerikiečiams situacija nėra maloni, bet nei nuo jų, nei nuo manęs tai nepriklauso. Mes darome savo darbą, o komandos vadovai – savo. Manau, kad artimiausiu metu turėtų viskas išsispręsti.“ 

Jis džiaugėsi, kaip auklėtiniai atsispyrė nuo žemės po skaudaus pralaimėjimo Utenos „Juventus“ komandai. Jis pridūrė, kad įžaidėjas M.Waynsas išsigydė kelio traumą ir jei turėtų galimybę, galėtų padėti „Žalgiriui“ aikštelėje.

Iki penktadienio vakaro „Žalgirio“ vadovai turi pateikti Eurolygai reikiamus dokumentus, jei tikisi tarptautinėje arenoje registruoti J.Andersoną bei M.Waynsą.

Lietuvos čempionai liko skolingi apie 660 tūkst. eurų buvusiems legionieriams Marko Popovičiui ir Milovanui Rakovičiui, todėl FIBA nusprendė pažaboti atlyginimų iki galo nesumokėjusį „Žalgirį“. Į pagalbą Lietuvos čempionų vadovai tikisi pasitelkti Kauno miesto savivaldybę ir jos kontroliuojamų įmonių pagalbą. Net tokia įmonė kaip „Kapinių priežiūra“ turės skolinti „Žalgiriui“ 50 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.