EUROLYGA 2023

Žurnalistą internete išplūdęs Tauras Jogėla sulaukė sankcijų

T.Jogėlai (antras iš dešinės) gresia tūkstantinė bausmė.<br>M.Kulbio nuotr.
T.Jogėlai (antras iš dešinės) gresia tūkstantinė bausmė.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 4:16 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:52 PM

2014 metų spalio 9 dieną oficialiame LKL interneto puslapyje buvo paviešintas žurnalisto Erildo Budraičio straipsnis apie krepšininką Taurą Jogėlą (T.Jogėla: užgesęs ar tik prigesęs talentas?). Krepšininkas po rungtynių su „Šiauliais“ viešoje erdvėje netinkamai bendravo su masinių informacijos priemonių atstovu E.Budraičiu.

T.Jogėla žemindamas šio asmens garbę ir orumą, žeisdamas žurnalisto, „Pieno žvaigždžių“ klubo ir pačios lygos reputaciją pažeidė LKL 2014/2015 metų čempionato nuostatų 19.3 straipsnį.

Todėl, vadovaujantis LKL čempionato nuostatų 19.5 straipsniu Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšinio komandos žaidėjui Taurui Jogėlai skiriamas griežtas įspėjimas.

LKL vadovybė netoleruoja ir ateityje netoleruos panašių veiksmų. Pasikartojus minėtam pažeidimui, žaidėjas bus baudžiamas pagal LKL čempionato nuostatų straipsnį 30.8 (bauda nuo 1000lt iki 5000lt).

Šis LKL sprendimas taip pat yra ir ženklas kitiems oficialiems lygos asmenims: žaidėjams, treneriams ir komandų vadovams, tolerantiškai bendrauti su žiniasklaida ir sirgaliais, populiarinti lygos vardą bei gerbti vieni kitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?