EUROLYGA 2023

M. Gecevičius: „Turime laimėti, kad sirgaliai grįžtų į areną“

M.Gecevičius tiki, kad pergalėmis galima sugrąžinti sirgalius į Vilnių.<br>M.Kulbio nuotr.
M.Gecevičius tiki, kad pergalėmis galima sugrąžinti sirgalius į Vilnių.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 10:43 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 4:06 AM

„Žmonės pasiilgo pergalių. Reikia laimėti, kad jie sugrįžtų“, – po pirmosios pergalės Europos taurės turnyro starte „Lietuvos ryto“ arenoje sakė vilniečių snaiperis Martynas Gecevičius.

Belgrado „Partizan“ krepšininkus Virginijaus Šeškaus auklėtiniai 92:65 patiesė atnaujintoje „Lietuvos ryto“ arenoje.

2,5 tūkst. vietų talpinančioje arenoje susirinko 2,1 tūkst. sirgalių. Krepšininkai pajuto skirtumą, kai praėjusį sezoną teko rungtyniauti apytuštėje „Siemens“ arenoje.

„Smagu, kai arena apypilnė. Geriau nei žaisti pustuštėje „Siemens“ arenoje. Aišku, norėtųsi, kad arena būtų visiškai pilna“, – sakė 5 taškus pelnęs M.Gecevičius.

„Man ši arena primena senąją „Lietuvos ryto“ areną prie upės. Tikrai maloniau. Jei susirenka pilna salė, atmosfera žymiai geresnė nei tuščioje „Siemens“ salėje“, – antrino 18 taškų įmetęs Mindaugas Lukauskis.

Padarė, ką reikėjo

„Lietuvos rytas“ prieš „Partizan“ pirmavo nuo mačo pradžios iki pabaigos ir pasiekė užtikrintą pergalę.

„Ši „Partizan“ komanda yra dar jauna ir tikrai nėra geros formos, – sakė M.Gecevičius. – Tokias komandas ir turime nugalėti ramiai ne penkiais, o 20 taškų. Tiesa, Belgrade prie jų sirgalių bus kita istorija. Bet šiandien padarėme tai, ką ir turėjome.“

„Gerai pradėjome turnyrą. Reikia dirbti toliau“, – pridūrė gynėjas.

Nesureikšmino indėlio

Keturis tritaškius pataikęs M.Lukauskis buvo kiek kitokios nuomonės: „Pergalė tikrai nebuvo lengva. Pradžioje gerai gynėmės, bet trečiajame kėlinyje patekome į duobę. Serbai priartėjo ir nebuvo lengva. Skaičiai neatspindi rungtynių. Buvome labai susikaupę ir labai norėjome laimėti.“

Panevėžietis nesureikšmino savo indėlio į pergalę.

„Nežinau, ar esu geroje formoje. Galbūt man šiandien geriau pasisekė, o kitame mače geriau seksis kitam. Turime savo vaidmenis ir stengiamės daryti, ką reikia. Svarbiausia, kad žaistume kaip komanda. Jei taip žaisime, ir rezultatas bus atitinkamas“, – sakė M.Lukauskis.

Sekmadienį „Lietuvos ryto“ laukia mūšis su „Žalgiriu“.

„Atidavėme nemažai jėgų. Bet „Žalgiriui“ bus sunkiau dėl kelionių (penktadienį Madride žalgiriečiai startuoja Eurolygoje maču su „Real“). Tačiau ne mes sudarinėjome tvarkaraštį. Eisime, žaisime ir kovosime“, – teigė M.Lukauskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.