EUROLYGA 2023

R. Javtokas: „Į Madridą nevažiuojame pasiduoti“

„Laukiam“, - sako Robertas Javtokas po treniruotės su Kauno „Žalgiriu“ nuo kaktos braukdamas prakaitą. Ekipos vidurio puolėjo ir komandos draugų penktadienį laukia nemenkas iššūkis. „Žalgiris“ Eurolygos sezoną pradės rungtynėmis su vicečempione Madrido „Real“ ekipa.

„Žalgirio“ treniruotė.<br>P.Mantauto nuotr.
„Žalgirio“ treniruotė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-15 14:15, atnaujinta 2018-01-27 05:51

„Tai geras varžovas“, - sakė R.Javtokas, kalbėdamas apie „Real“ komandą, kurios marškinėlius vilki Jonas Mačiulis.

– Prieš keletą dienų išsiskyrė „Žalgirio“ ir amerikiečio įžaidėjo Maaliko Waynso keliai, tad komandai teks kliautis jaunimu. Ar jie pasirengę atlikti svarbų vaidmenį?

– Kiekvienas džiaugtųsi gavęs tokį šansą. Jie labai stengiasi ir daug mums duoda, tačiau su tokio kalibro komanda nėra žaidę. Tai bus didelis išbandymas. Tikiuosi, kad jiems pavyks.

– „Real“ spėjo sužaisti du oficialius mačus, o jūs jau šešiskart rungtyniavote Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate. Ar tai – pranašumas?

– Viskas matysis aikštėje. Nevažiuojame pasiduoti. Žinome, kad varžovas geras. Ant popieriaus jie tikrai geresni, bet kovosime. Naujas sezonas, Eurolygos visi pasiilgę. Tikiuosi, kad dėl emocijų ir gero darbo pasipriešinsime bei gal dar laimėsime.

– Eurolygoje „Žalgiris“ rungtyniauja A grupėje, kur turės susitikti ir su Kazanės „Uniks“, Stambulo „Anadolu Efes“, Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ bei Sasario „Banco di Sardegna“ komandomis. Kaip vertinate pirminį tikslą žengti į kitą etapą?

– Įmanomas. Nėra nieko neįmanomo. Bet viskas priklausys nuo mūsų. Pamatysime pirmuosius mačus ir žinosime, kur link einame. Bet manau, kad einame teisingu keliu. Mes daug dirbame ir komanda nėra pati silpniausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.