EUROLYGA 2023

A.Juškevičius: „Pasiekėme tikslą, bet žaidimu nesame patenkinti“

A.Juškevičius buvo rezultatyviausias nugalėtojų komandoje.<br>J.Redkino nuotr.
A.Juškevičius buvo rezultatyviausias nugalėtojų komandoje.<br>J.Redkino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 9:45 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 5:15 AM

„Manau, žaidimas buvo gana blogas ir būti juo patenkintu būtų negeras dalykas“, - po pergalingų rungtynių Volgograde sakė įžaidėjas Adas Juškevičius.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai Europos taurės E grupėje 77:63 nugalėjo „Krasnyj Oktiabr“ komandą ir iškovojo antrąją pergalę.

„Svarbiausia, kad laimėjome išvykoje, pasiekėme tikslą, bet dėl žaidimo nesame patenkinti“, - pridūrė krepšininkas. Jis buvo rezultatyviausias vilniečių komandoje, per 20 minučių pelnė 13 taškų (2/3 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai), atkovojo 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

- Kas lėmė tai, kad antroji mačo pusė buvo geresnė?

- Tiesiog pradėjome labiau žiūrėti į krepšį, pataikymo procentas pagerėjo. Sumetėme savo metimus, kuriuos paprastai pataikome ir atsiplėšę nuo varžovų išlaikėme persvarą. Pirmojoje pusėje mums koją kišo tie nepataikyti metimai iš gerų padėčių. O gynyba atrodė neblogai.

- Atrodo, kad „Krasnyj Oktiabr“ - sunkiai prognozuojama komanda, kurioje kiekvienas žaidėjas gali mesti ir pataikyti. Sunkiau prieš tokią žaisti?

- Kadangi komandoje daug amerikiečių, jie sunkiai prognozuojami. Bet vieną dieną jie gali sužaisti puikiai, kitą – tragiškai. Todėl svarbiausia, kad su jais susitvarkėme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.