EUROLYGA 2023

Artūras Milaknis jau laukia mūšio su Vilniaus „Lietuvos rytu“

A.Milaknis į šiauliečių krepšį įmetė 11 taškų.<br>G.Šiupario nuotr.
A.Milaknis į šiauliečių krepšį įmetė 11 taškų.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2015, 8:29 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:02 PM

Antrąsias rungtynes per dvi dienas žaidęs Kauno „Žalgiris“ turėjo paprakaituoti su „Šiauliais“, bet įjungęs aukštesnę pavarą LKL čempionate įsirašė jau septynioliktąją pergalę iš eilės – 80:71.

Ketvirtajame kėlinyje žalgiriečiai apšaudė svečius tritaškiais, nuo kurių apsisaugoti „Šiauliai“ buvo bejėgiai. Vieną tokių svarbiu metu pataikė 11 taškų pelnęs Artūras Milaknis.

„Prireikė laiko, kol atsibudome. Bet įjungėme aukštesnę persvarą ir viskas susitvarkė, – Lietuvos televizijai sakė 28 metų 195 cm ūgio gynėjas. – Svarbiausia, kad iškovojome pergalę.“

A.Milaknis nenorėjo teisintis, kad „Žalgiris“ žaidė antrą kartą per dvi dienas, bet panašu, kad tai galėjo pakišti koją.

„Kiekvienam iš mūsų reikėjo užsivesti. To kartais tik ir tetrūksta. Nes jei nors vienas neužsivedęs, pradedame vėluoti ir puolime, ir gynyboje. O kai energijos daug, viskas einasi kur kas lengviau“, – tikino A.Milaknis.

Jau penktadienį „Žalgirio“ laukia svarbios Eurolygos „Top 16“ etapo antrojo turo rungtynės namuose su Berlyno „Alba“, o kitą pirmadienį – principinis žalgiriečių ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ mūšis LKL pirmenybėse.

„Priešakyje dar laukia „Alba“, todėl didžiausią dėmesį skiriame šiam susitikimui. Bet galvoje jau žinome, kad pirmadienį atvažiuoja „Lietuvos rytas“. Ruošimės kaip Eurolygos rungtynėms. Stengsimės iš visų jėgų ir sieksime pergales“, – likus savaitei iki kaktomušos Kaune tikino A.Milaknis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.