EUROLYGA 2023

V. Šeškus jau numatė S. Jasaičiui vaidmenį

Treniruotės akimirka.<br>M.Kulbio nuotr.
Treniruotės akimirka.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2015, 9:19 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:43 PM

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai trečiadienį startuos Europos taurės turnyro „Last 32“ etape. Pirmasis L grupės mačas – su iš Eurolygos atvykusia Zgoželeco „Turow“ komanda.

Lenkijos čempionai Eurolygoje per 10 rungtynių pasiekė vos 1 pergalę, tačiau žaidė rezultatyviau ir už Kauno „Žalgirį“, ir už Klaipėdos „Neptūną“.

Būtent priešininkų puolimas prieš rungtynes Vilniuje „Lietuvos ryto“ treneriui Virginijui Šeškui kelia didžiausią rūpestį.

„Turow“ Eurolygoje mesdavo vidutiniškai 77,3 taško, o į Milano „Emporio Armani“ krepšį buvo pririnkę ir 96-is.

„Tai labai gerai puolanti komanda. Ten viskas atvirkščiai – mažesni meta mažiau, o snaiperiai – dideli žmonės. Su tokiais varžovais žaisti labai sunku. Be to, turėsime sustabdyti labai greitą lenkų puolimą. Eurolygoje tai buvo viena greičiausiai žaidžiančių komandų“, – pasakojo V.Šeškus.

Strategui nepatinka, kad „Turow“ rungtyniauja panašiai kaip „Lietuvos rytas“ – žemu penketu ir su iš toli pataikyti galinčiais priekinės linijos žaidėjais.

„Prieš tokias komandas žaisti sunkiausia. Kai rungtyniaujame prieš varžovą su nemetančiais „centrais“, būna lengviau. Pavyzdžiui, „Neptūne“ V.Šarakauskas lemiamu metu išėjo į aikštę ir švystelėjo į mūsų krepšį tritaškius. Todėl bus sunku. Kiek teko žiūrėti, tai disciplinos besilaikanti komanda. Jos mums kartais ir trūksta“, – kalbėjo V.Šeškus.

Pasidžiaugęs Simo Jasaičio prisijungimu prie „Lietuvos ryto“ specialistas patikino, kad naujokas neužims jokio kito krepšininko vietos komandoje.

„Visi žaidėjai lieka. Nebuvo kalbų su vadovais. Nėra jokių sprendimų. Kiek yra žaidėjų, tiek liks“, – tikino V.Šeškus.

S.Jasaičiui jis numatė vieno komandos vedlių vaidmenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.