EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ žaidėjai praskaidrino ligoniukų kasdienybę

„Lietuvos ryto“ komanda liko ištikima tradicijoms ir pirmosiomis Naujųjų metų dienomis apsilankė Vaikų ligoninėje.

Vilniaus ekipos krepšininkai mažuosius ligoniukus apdovanojo suvenyrais, dalijo autografus, kartu fotografavosi.<br>D.Umbraso nuotr.
Vilniaus ekipos krepšininkai mažuosius ligoniukus apdovanojo suvenyrais, dalijo autografus, kartu fotografavosi.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 2:56 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:00 PM

Vilniaus ekipos krepšininkai mažuosius ligoniukus apdovanojo suvenyrais, dalijo autografus, kartu fotografavosi. „Kas nutiko, kodėl patekai į ligoninę?“, – vaiko teiravosi Kšyštofas Lavrinovičius. Pasiskirstę į grupeles žaidėjai užsuko į traumatologijos, chirurgijos, ortopedijos, onkohematologijos skyrius. „Sveikiname su vakarykšte pergale. Kai išgysime, būtinai apsilankysime rungtynėse“, – vos užsukusius į palatą A.Juškevičių, Ž.Janavičių ir B.Baroną pasitiko paauglių būrelis. Kiti vaikai iš pradžių jautėsi nedrąsiai, tačiau jau po kelių akimirkų su „Lietuvos ryto“ krepšininkais bendraudavo kaip su geriausiais draugais. Skyriaus vadovė žaidėjus apdovanojo mažųjų ligoniukų sukurtomis juostelėmis ir dėkojo už praskaidrintą vaikų kasdienybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.