EUROLYGA 2023

M. Kuzminskas: „Noriu šanso žaisti NBA“

„Norėčiau gauti šansą persikelti į NBA“, - „Basketball Insiders“ sakė Mindaugas Kuzminskas, kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad Lietuvos rinktinės krepšininkas domina keletą pajėgiausios pasaulio lygos klubų.

M.Kuzminskas teigė, kad rungtynėse su JAV rinktine pasirodė pakankamai gerai.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
M.Kuzminskas teigė, kad rungtynėse su JAV rinktine pasirodė pakankamai gerai.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 8:26 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:15 PM

Malagos „Unicaja“ marškinėlius vilkintis M.Kuzminskas Ispanijoje demonstruoja gerą žaidimą ir būtent taip patraukė Kobe Bryantą turinčios „Los Angeles Lakers“ bei „Utah Jazz“ ekipų žvilgsnius. Tačiau tai – ne vieninteliai klubai, kurie jau kreipėsi į „Unicaja“, norėdami sužinoti lietuvio sutarties detales.

„Per daug apie NBA dabar negalvoju, nes dar kitam sezonui turiu sutartį su „Unicaja“. Tiesiog mėginu padėti komandai peržengti Eurolygos „Top 16” etapą. Stengiuosi žaisti stabiliai ir tobulėti“, - sakė M.Kuzminskas.

25 metų 205 cm ūgio krepšininkas vasarą bus suvaržytu laisvuoju agentu, tačiau jo agentas Tadas Bulotas užsiminė, kad M.Kuzminskui būtent po šio sezono gali atsiverti durys į NBA.

Ar M.Kuzminsko negąsdina staigus šuolis ir dvikovos su stipriausiais krepšininkais?

„Manau, kad man pakankamai gerai sekėsi varžytis su JAV rinktine. Ten yra daug talentų ir nuostabių žaidėjų, tačiau jie – žmonės, o ne robotai“, - sakė M.Kuzminskas.

Lietuvos rinktinė pasaulio čempionato pusfinalyje 68:96 pralaimėjo JAV rinktinei. M.Kuzminskas žaidė 27 minutes ir pelnė 15 taškų (dvitaškiai: 6/8, tritaškiai: 0/1, baudų metimai: 3/6), atkovojo 9 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo. Jo naudingumas – 20 balų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.