EUROLYGA 2023

„Hawks“ pardavimas: domisi ir verslo magnatai, ir G. Hillas

Kam atiteks „Atlanta Hawks“ klubas? Toks klausimas pastaruoju metu aidi NBA koridoriuose. „Hawks“ greitu metu oficialiai atsiras rinkoje ir naujasis pirkėjas galės įsigyti visus 100 procentų akcijų. Nors dar nėra paskelbti finansiniai rodikliai, susidomėjusių „Hawks“ klubu netrūksta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 12:01 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 2:07 PM

Pasak ajc.com šaltinių, kai kurie rimti investuotojai jau lankėsi „Philips“ arenoje.

„Hawks“ pardavimu rūpinsis „Goldman Sachs“ ir „Inner Circle Sports“ kompanijos. Jos turės atrinkti geriausius variantus ir vetuoti netinkamus. Pasak šaltinių, procesas užtruks ne vieną mėnesį, o galutinio sprendimo galima tikėtis balandį.

Pirkėją taip pat turėtų patvirtinti NBA.

AJC.com šaltinių žiniomis „Atlanta Hawks“ nori įsigyti šie investuotojai:

Jasonas Levianas. Buvęs „Memphis Grizzlies“ vadovas, postą palikęs gegužę. Jis yra JAV futbolo lygos (MLS) klubo „D.C United“ bendrasavininkas.

Steve'as Kaplanas. Į turtą Los Andžele investuojantis S.Kaplanas prisijungė prie Roberto Peros grupės, kuriai priklauso didžioji dalis „Memphis Grizzlies“ akcijų. S.Kaplanas mėgino įsigyti beisbolo klubus „San Diego Padres“ ir „Los Angeles Dodgers“.

J.Levianas ir S.Kaplanas dirba išvien.

Sheldonas Adelsonas. „Las Vegas Sands“ korporacijos direktorius ir vadovas, milijardierius.

Byranas Colongelo. Buvęs „Toronto Raptors“ prezidentas ir vadovas.

Grantas Hillas. Buvęs NBA krepšininkas. Dabar analitiku dirbantis G.Hillas prisijungė prie Antony Resslerio ir Bruce'o Karsho ir mėgino įsigyti „Los Angeles Clippers“, tačiau 1,2 milijardo JAV dolerių vertės pasiūlymas gauti klubo nepadėjo. Per paskutinį interviu NBA televizijoje G.Hillas atmetė kalbas, kad domisi „Hawks“ ekipa.

„Hawks“ taip pat domina iš gerbėjų buriamą investuotojų grupę.

Iškeliaus kitur?

Investuotojas Crishas Hanesas ir filmų prodiuseris Thomasas Tullas planuoja atskirus pasiūlymus ir ketina „Hawks“ perkelti į Sietlą. Neseniai Ch.Hansenas mėgino įsigyti „Sacramento Kings“ ir būtent šį klubą perkelti į Sietlą.

Atlantoje sirgaliams nepatinka ši ideja, tačiau dabartiniai „Hawks“ vadovai ir Atlantos meras Kasimas Reedas yra pareiškę, kad ketina neleisti perkelti klubo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.