EUROLYGA 2023

V. Šeškus po pralaimėjimo Belgijoje: „Ir pats padariau klaidų“

V.Šeškus dvejojo dėl sprendimų mačo pabaigoje.<br>P.Mantauto nuotr.
V.Šeškus dvejojo dėl sprendimų mačo pabaigoje.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-15 03:53, atnaujinta 2018-01-16 01:51

Vilniaus „Lietuvos rytas“ paskutinėmis rungtynių minutėmis Belgijoje praleido Ostendės „Telenet“ spurtą 13:0 ir antrajame Europos taurės turnyro „Last 32“ etapo ture patyrė pirmąją nesėkmę 69:75. Vilniečių treneris Virginijus Šeškus po pralaimėjimo kalbėjo apie nesėkmės priežastis.

Strategas įžvelgė ir savo klaidų. Nusiminęs treneris svarstė, kad mačo pabaigoje greičiausiai reikėjo bent vieno naujo pailsėjusio žaidėjo.

„Manau, kad pritrūko jėgų. Pabaigoje padarėme galbūt penkias klaidas. Gal reikėjo gale įleisti vieną šviežesnį žmogų, bet kai turėjome 7 taškų persvarą, tikėjausi, kad tas kelias minutes ištempsime.

Bet kai davėme varžovams įsibėgėti, jie pradėjo žaisti kaip ant bangos. Atrodo, 3,5 kėlinio viską vykdėme kaip susitarę, bet po to...“ – krimtosi V.Šeškus.

„Lietuvos ryto“ treneris pridūrė: „Patys pralaimėjome. Ir pats padariau klaidų. Galbūt vėliau reikėjo išleisti Artūrą Valeiką... Gyveni ir mokaisi.“

Vilniaus klubas Ostendėje metė net 36 tritaškius, kai dvitaškių – tik 20. Paprašytas paaiškinti tokią įdomią statistiką, V.Šeškus teigė, kad tokį puolimą diktavo belgų gynyba.

„Ne toks buvo planas. Bet „Telenet“ sustatė tokią gynybą, kad mums leisdavo mesti tritaškius. 80 proc. metimų metėme laisvi, o procentas nebuvo toks blogas (14/36 – 38 proc.). Jie viską statė ant to, kad mūsų dideli nemestų iš po krepšio. Patys nepataikėme lemiamų metimų, o jie viską sumetė“, – pasakojo V.Šeškus.

Kitą trečiadienį „Lietuvos rytas“ namuose susitiks su „Sevilla“, kuri kol kas abu kartus patyrė pralaimėjimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.