EUROLYGA 2023

G. Krapikas – laimingas, serbas keikėsi dėl tritaškių

G.Krapikas džiaugėsi savo komandos darbu.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
G.Krapikas džiaugėsi savo komandos darbu.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2015, 12:34 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:14 AM

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai įveikė pragaru vadinamą Belgrado arenos karštį. Kauniečiai 70:68 įveikė „Crvena Zvezda“ komandą ir iškovojo antrąją pergalę Eurolygos „Top 16“ etapo E grupėje.

„Kai savo aikštėje pralaimėjome „Maccabi“, buvo būtina iškovoti pergalę išvykoje. Buvo sunku žaisti antras rungtynes iš eilės išvykoje. Praėjusią savaitę Barselonoje, dabar čia – Belgrade, kur atmosfera buvo puiki. Tačiau noriu pagirti savo komandą. Jie puikiai vykdė planą, kurį buvome parengę“, – kalbėjo „Žalgirio" treneris Gintaras Krapikas.

Rezultatyviausias nugalėtojų komandoje buvo 22 taškus pelnęs Jamesas Andersonas.

„Buvo sunkios rungtynės, žinojome, kad taip bus. Buvo daug fizinės kovos, o mes iškovojome svarbią pergalę išvykoje. Mes kovojome ne tik prieš komandą, bet ir prieš puikius jų sirgalius“, – kalbėjo J.Andersonas.

Varžovų treneris Dejanas Radonjičius sveikino svečius su pergale ir pripažino, kad sunku tikėtis pergalės nepataikius nė vieno tolimo metimo. Šiuo aspektu nesisekė abiems komandoms, tačiau šeimininkai prametė visus 19 tritaškių, o žalgiriečiai pataikė 3 iš 14.

„Mūsų motyvacija buvo didelė, tačiau „Žalgiris“ jau nuo pat pradžių įgijo pasitikėjimą savimi. Vėliau mes žaidėme geriau, turėjome vilties. Tai įrodo 17 puolime atkovotų kamuolių, tačiau neįmanoma laimėti nepataikant nė vieno tritaškio“, – sakė D.Radonjičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.